سلام دوستان این نظر منه و امیدوارم کسی رو ناراحت نکنه این یه موضوع مهم در ذهن من بوده و هست چون به حوزه ی کودکان علاقه دارم و راجبش مطالعه کردم میخوام نظرمو باهاتون درمیون بزارم. دوران کودکی مهم ترین مرحله ی رشد کودک هست و والد باید سعی کنه به رشد هرچه بهتر کودک کمک کنه و اونو در مسیر پرورش و اموزش مثبت همراهی کنه منظورم این نیست که برای کودک تعیین کنید چه هدفی داشته باشه بلکه باید در همون مسیر کودکی و رشد کمکش کنید که شامل بازی و خلاقیت و فعالیت جسمی هست.در حوزه ی روانشناسی کودک بازی یک امر بسیار بسیار حیاتی و مهم هست کودک در این سن بسیار کنجکاوه و درباره ی همه چیز سوال داره و همه ی اشیا براش تازگی دارن اما متاسفانه با وارد شدن گوشی و تلوزیون و رایانه به دنیای بچه ها و همچنین تک فرزندی همه ی این ها از کودک گرفته شده ودیگه خبری از بازی با دنیای بیرون وجود نداره و به حرات میشهگفت اکثر کودکان در روز بیشتر از دوساعت با دنیای فیزیکی ارتباط سالم ندارند چون یا مادر مشغول کار خونه و یا فضای مجازیست و یا کودک در حال دیدن برنامه های تلوزبون که خیلی از اونها مناسب سنش هم نیست و یا درگیر گوشی هستن و من در اطرافم کودکانی رو دیدم که در اوج هیجانات کودکیشون مشغول دیدن فیلم یا بازی با گوشی هستن و مطلقا هیچ فعالیت بدنی ندارن و این یعنی کشته شدن خلاقیت و رشد و پرورش کودک . البته در دنیای امروز نمیشه به طور کامل ارتباط کودکان رو قطع کرد بلکه میتونیم تایم مجازی رو براشون به روزانه یکساعت برسونیم تا کودکمون به رشد طبیعی خودش ادامه بده و با وسایل بازی کنه و بدو بدو کنه و با همسن و سالهاش بازیهای گروهی انجام بده رنگ امیزی کنه و در مادر و پدر کاردستی درست کنه و براش کتاب خونده بشه ما فرزندان رو بدنیا نیاوردیم تا بزرگ کردن اونهارو به تلفن همراه بسپاریم بلکه این ماییم که مسئول رشدو پرورش کودکمون هستیم. امروزه نسبت به گذشته امکانات برای ما خانومها بسیار وسیع شده مثل ماشین لباسشویی وخیلی امکانات دیگه که در گذشته وجود نداشته و همچنین برای سرگرمی کودک هم پسایل و بازی های فکری زیادی وجود داره فقط کافیه گوشی هارو کنار بزاریم و با فرزندمون به یکی از مراکز خرید مخصوص کودک بریم و ببینیم میتونیم دنیای سالمتری برای کودک بسازیم