2777
2789
عنوان

عروسی...♡♡

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 45 پست
عروسیای الان خیلی مسخره و نمایشی شده....مثلا ما یه عروسی رفتیم فقط ۴ بار از ورود عروس فیلم گرفتن اخه ...

خدایی سوای بحث مذهبی بودن خودم که الان باهاش کاری ندارم..

فقط عروسیا شده رقص  ورقص نور.‌ودود..یعنی اونی که اون وسط نیست از یک ساعت بعد فقط سردرد داره یا فقط منتظرکه کی شام‌میدن..

ته خلاقیت این جدیدا هم همین دخترای بال دار شده...یا رقص با خواهر.‌‌‌رقص با مادر.‌‌رقص جاری ها باهم...رقص عروس با برادرش..رقص عروس با پدرش..رقص عروس با دوستای صمیمیش.. رقص عروس با گروه فیلم بردار....

ما هم خیلی ساده گرفتیم الان هم راضی هستم همون موقع عروسی های فامیل ما میترکوندن اما من واقعا ساده گرفتم با اینکه پدر من هم وضع مالیش از بقیه بهتر بود هم سرشناس تر بود عقدم محضری بود حنابندون رو نمی‌خواستم برادرم با خرج خودش گرفت توی خونه عروسی هم با تعداد محدود فامیل گرفتیم هنوز میگن عروسی شما چقدر به همه خوش گذشت چون همه مشغول یه کاری بودن و کمک میکردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگه یبار دیگه بخوام عروسی کنم، برنامه ریزی میکنم که کل مهمونا نهایتاً یه اتوبوس باشن، در حد افراد ...

من اینقدر تلاش کردم..حتی دیگه داشتم گریه میکردم..ولی نتونستم به هدفم برسم..

ولی به جاش همیت که بعداز حرم آقا اومدم خونم خودش یه دنیابرام ارزش داشت..جبران همه اون چیزایی بود که دوست داشتم

وای دقیقا..به خاطر این شراب آبروی یکی از مردای بزرگ فامیل ما رفت.. تو عروسی شراب بقیه خورده بودن..ا ...

خیلی بد چیزیه، بعضی مهمونا خودشون میارن پخش میکنن اسم صاحب مجلس بد در می‌ره

باز خدا رو شکر میکنم عروسی ما درسته نتونستیم آهنگ و رقص رو مدیریت کنیم و خود فامیل برنامه ریزی کردن و ساز و آواز دعوت کردن و....

ولی چنین چیزایی مثل شراب و اینها اصلا نداشتیم

خیلی بد چیزیه، بعضی مهمونا خودشون میارن پخش میکنن اسم صاحب مجلس بد در می‌ره باز خدا رو شکر میکنم عر ...

دخترعموم الان ۵سال از عروسیش گذشته.‌همچنان درحال اثبات به دیگران که فامیلای ما شراب نیاوردن فامیلای فلانی آوردن..

😄😄

من اگه یبار دیگه بخوام عروسی کنم، برنامه ریزی میکنم که کل مهمونا نهایتاً یه اتوبوس باشن، در حد افراد ...

منم دلم میخواست توحرم عقد کنم..نشد..

بعدش یه آقای سیدی بود که همسایمون بودیم..واز اون دست روحانی های که مردم شهرمون همه جوره دوسش دارن..

خلاصه اون قبول کرد خطبه عقدم روبخونه ولی گفت اگه مهریه بالاست نمیخونم..بااینکه بابام خیلی دوسش داشت ولی گفت از سکه ها یه دونه کم‌نمیکنم..آخرشم نیومد..

مثلا توی عروسی  انقدر سرو صدا زیاده و طولانیه که ادم دیگه غذا از گلوش پایین نمیره...

ترجیح میدم یه کافه رستوران خیلی خوشگل رو برای دو ساعت کرایه کنم و غذای با کیفیت بهشون بدم که بشینن دور هم یه کم حرف بزنن ملت....اصلا خوشم نمیاد که توی عروسی همه از عروس خوشگل ترن انقدر که به خودشون میرسن و لباسای بازمیپوشن...بعد بیچاره عروس انقدر از صبح سرپاست که ارایشش خودش رو نشون نمیده از خستگی

امیدبذر هویت ماست💚🌱
ان شاءالله به زودی زود یه دونه تپلی مپل وسالمش نصیبت بشه..😍 ممنونم عزیزم

ممنون گلم

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
مثلا توی عروسی  انقدر سرو صدا زیاده و طولانیه که ادم دیگه غذا از گلوش پایین نمیره... ترجیح مید ...

دقیقا عروسی آجیم..من محو جاری خواهرم شده بودم..

اونقدری که از خواهرم سرتر شده بود...

عقد خودم یادمه شام‌نخوردم..چون فرصت نکردم..

ببین نه به اون شوری شور نه به اون بی نمکی 

ی فامیل ما تو تالار مراسم گرفت برای اینکه گرون نشه مهمون کم دعوت کرد همون 200 تای شما ولی خیلی خیلی تالار خالی بود

از اونور م دلش نیومده بود ارکستر درست حسابی بگیره و مراسمش اون شور رو نداشت  بی حال بود

تالار هم ارزون برداشته بود خیلی خیلی مدیریتش صعیف بود

من اون مراسم اینستایی اصلا نمیپسندم ولی کسی ک تو تالار عروسی میگیره بالاخره باید خرج کنه تا عروسیش خوب باشه 

نه آرایش عروس خوب بود لباسش انگار کهنه بود 

همه چی رو ارزون گرفته بودن 

به نظر من آرایش ولباس واتلیه و پذیرایی باید عالی باشه اصلا شما فقط کباب بده با نوشابه ولی کیفیت عالی بده خیلی هم خوبه 

یعنی ی جورایی خرج کرده بود ولی چون میخواسته بود همه چس ارزون باشه اصلا اصلا عروسیش اون شور وحال رو نداشت 

یعنی اگه یکم بیشتر خرج می‌کرد ولی مراسمش اون شور وحال رو داشت خیلی خیلی بهتر بود بنظرم 

چون درسته همه چی ارزون شده بود ولی کیفیت نداشت اصلا

ببین 200 نفر مثلا 20 نفرشون میان برقصن وسط چون بقیه یا پیرزن یل اهل رقص نیست به نظر من جوونا بیشتر دعوت بشن خیلی خوبه 

مثلا زنداداش من برا عروسیش گل آرایی طبیعی کرد ک اصلا اصلا ب چشم نیومد فقط ی خرج خیلی بیخود کرد یا نیاز ب نور پردازی آنچنانی ومه واینا نیست عوض اینا پذیرایی عالی باشه

خدایی سوای بحث مذهبی بودن خودم که الان باهاش کاری ندارم.. فقط عروسیا شده رقص  ورقص نور.‌ودود.. ...

منم جدیدا یه عروسی رفتم ..عروس جدا جدا با پدرش و برادرش و دوستاشو و ...رقصید..یعنی عروس دائم وسط بود...

خدایی سوای بحث مذهبی بودن خودم که الان باهاش کاری ندارم.. فقط عروسیا شده رقص  ورقص نور.‌ودود.. ...

آخ آخ چقدر خوب گفتی عزیزم ،از همه بدتر ش اینه که جلوی اونهمه بچه کوچیک ونوجوون چه بوس وبغلی هم میکنن عروس دوماد فقط مرحله آخررو امیدوارم مد نکن

آخ آخ چقدر خوب گفتی عزیزم ،از همه بدتر ش اینه که جلوی اونهمه بچه کوچیک ونوجوون چه بوس وبغلی هم میکنن ...

واقعا این خیلی گل گفتی...بچه داییم کوچیک بود پسره . رفته بودیم عروسی بهم میگفت آجی وقتی آخر عروسی شد که عروس وداماد میخوام آروم آروم برقصن منو صدا کن.منظورش رقص احساسی آخر عروس وداماد...همه صحنه ها‌رو هم حفظ بود.‌.