2777
2789
عنوان

عروسی...♡♡

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جانت سلامت❤ نه ندارم هنوز..ولم تو فکرشم❤

منم ۲۹سالمه هنوز نشده 

انشاءالله شما ب همین زودیا بیای خبرشو بدی

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
این حرام بودن و از کجا آوردین🤔

حرام حرامه دیگه یعنی چی از کجا درآوردیم یکم اطلاعات درمورد دینت جمع کن 

میگم مذهب ما اهل سنتم

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
حرام خرامه دیگه یعنی چی از کجا درآوردیم یکم اطلاعات درمورد دینت جمع کن  میگم مذهب ما اهل سنتم

عزیزم اگه میشه اجازه بدین من توضیح بدم🌸

نزارید بحث شروع بشه

ما میتونستیم یه مختصر بگیریم..ولی هیچکس قبول نمی‌کرد..  خواهرم عروسیش چندسال پیش بود تقریبا ۸۰ ...

منم رقص و اینجور چیزها زیاد دوست ندارم...یه عروسی رفتیم ۶ ساعت فقط بزن و بکوب بود.‌.‌از صدای بلند اهنگشون سردرد شدم..اخرشم اقایونی که م.شروب خورده بود دعواشون شد کل مجلس رو ریختن به هم.ابروی صاحب مجلس رفت

وای حرف دل منو زدی

منم عروسیم از این لاکچری بازیا نداشت، ولی خوب خیلی دعوتی داشتیم، و خیلی خرج‌های اضافه که من اصلأ در جریان نبودم و دخیل نبودم، (فکر کن من حتی به زور شوهرم رو راضی کردم که حلقه ی جفتمون نقره باشه که کمک بشه به خانواده ها توی هزینه ها) 

ولی با این حال اون زمان با پول جشنمون میشد یه آپارتمان کوچیک خرید

و الان چندین ساله مستاجریم، همش حسرت میخورم که اگه جشن نمی‌گرفتیم حالا خونه داشتیم واسه خودمون و حتی شاید می‌تونستیم خونه مون رو بزرگتر کنیم 

طرز فکره دیگه . یکی میگه این شب بهترین شب زندگیشونه. یکی میگه ساده باشه.... من تو رویای خودم دوست داشتم ازدواجم توی جنگل با چنتا فقط افراد نزدیک و لباس ساده و تاج گل. .... هیچ وقت نشد . از مراسم عروسیم هم راضی نیستم ۷۰۰ نفر ادم . خیلی بد بود. 

این حرام بودن و از کجا آوردین🤔

ببین قشنگم..

طبق نظر مرجع من..گوش دادن به موسیقی هایی مثل همین موسیقی هایی که توی عروسیا پخش میشه اشکال داره..ورقص هم همینطور‌..

البته رقص زن برای شوهرش هیچ اشکالی نداره..

وای حرف دل منو زدی منم عروسیم از این لاکچری بازیا نداشت، ولی خوب خیلی دعوتی داشتیم، و خیلی خرج‌های ...

ای جان دلم..آفرین بهت..🌸

به خصوص سر حلقه ها...

یه جایی خونده بودم یه دختری میگفت من همون عروسیم که دلم‌می‌خواست جهیزیه سبک داشته باشم واز خانوادم خواستم به جاش پولش روبدین بتونیم باهاش خونه بخریم..گفت بهم‌گفتن زشته مردم چی میگن..وگفت الان هرسال دارم مبلای سلطنتی گرون قیمتم رو با کلی لوازم اضافه ازاین خونه اجاره ای به اون خونه اجاره ای میبرم..

مضمونش این بود

عروسیای الان خیلی مسخره و نمایشی شده....مثلا ما یه عروسی رفتیم فقط ۴ بار از ورود عروس فیلم گرفتن اخه مگه فیلم سینماییه....

دلم میخواد روزی که خواستم ازدواج کنم متفاوت عمل کنم

امیدبذر هویت ماست💚🌱
منم رقص و اینجور چیزها زیاد دوست ندارم...یه عروسی رفتیم ۶ ساعت فقط بزن و بکوب بود.‌.‌از صدای بلند اه ...

وای دقیقا..به خاطر این شراب آبروی یکی از مردای بزرگ فامیل ما رفت..

تو عروسی شراب بقیه خورده بودن..اینم مثل بقیه داشت یه گوشه دست میزد وشادی می‌کرد.. .. اومدن کلی ازش فیلم‌گرفتن وتوی فامیل پخش کردن که آقای فلانی مست مست درحال رقص..بیچاره میگفت باورکنید من نخوردم...یه دعوایی شدد...

ای جان دلم..آفرین بهت..🌸 به خصوص سر حلقه ها... یه جایی خونده بودم یه دختری میگفت من همون عروسیم ک ...

من اگه یبار دیگه بخوام عروسی کنم، برنامه ریزی میکنم که کل مهمونا نهایتاً یه اتوبوس باشن، در حد افراد خیلی نزدیک خانواده 

بعد یه تور مشهد دو سه روزه مهمونشون میکنم، و خودمون هم توی حرم عقد میکنیم و....

این یکی از فانتزی هام بوده همیشه