2777
2789
عنوان

عروسی...♡♡

1129 بازدید | 45 پست

درست نمیگم؟؟

سبک عروسی که این روزا توفضای مجازی باب شده:

کیک چندطبقه.رقص چاقو..سوپرایز تولد تو عروسی حالا یا تولد عروس.‌.یا داماد‌‌..یا جاری یا..‌

یه سری دختر که یا بال دارن یا لباس یک دست یا یه گروه دف نواز.

پخش کلیپای فرمالیته توی سالن که خودش ازقبل فیلمبرداری جدا داره.لباس وآرایشگاه جدا داره و...

وووو...

همه اینا شدن عروسی ایده آل.‌نمیگم برای همه.. ولی جوری شده مثلا چندوقت پیش یکی از بستگان ما عروسی داشت همه تلاشش رو کرد شبیه این عروسی بشه..داماد دانشجو بودوتازه رفته بود سرکار.‌ماشین ویه مقداری پس انداز داشت ونتونست خانواده دختر روقانع کنه به عروسی مختصر..من عروسی نرفتم مسافرت بودم.. ولی خواهرم میگفت یه جاهایی فقط میخندیدیم..چون همه تلاششون رو میکردن شبیه عروسی های اینستایی بشه ولی آجی نمیشد.دست آخر داماد پاش رو گذاشته بود روگاز وبانهایت سرعت رفته بود  وماشینای دیگه بهش نرسیدن.. بعدا فهمیدیم.خونه ای که اجاره کردن..چون یه منطقه پرت توشهر بود دلش نمیخواست هیچ کس بفهمه خونش کجاست....فقط مامانمینا که ازنزدیکا بودن با عروس بودن که براش اسپند دود کنن واز زیر قرآن ردشون کنن...خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم کلی هم دلم برا داماده سوخت..

ازاین دست خیلی توفامیلمون شنیدم..یا عروسی نگرفتن..یا سالهاست توی عقد یا نامزدی موندن چون توان گرفتن یه عروسی روندارن..

مگه مراسمای قدیم اشکالش کجا بود؟؟اکثرا هم توی خونه ها بود..

کلی هم صفا داشت..نه خبری از کیک چندطبقه بود نه هلیشات وکلی فیلمبردار دیگه..

نمیخوام ازکاری که خودم کردم دفاع کنم..ولی برای خود منم پیش اومد..عقدم رو با ۲۰۰نفر تویه تالار مختصر گرفتم..کاملا هم همه چی ساده..خیلیا قهر کردن منو دعوت نکردی..یا وای چرا لباس اونجوره چرا این اونجوره..

وقتی نزدیکای عروسی شد..یادمه یه شب من وهمسرم رفتیم بالا پشت بوم خونمون..تورویای خودمون داشتیم یه برنامه میچینیدم برای یه عروسی مختصر..وچون هردومذهبی بودیم نمی‌خواستیم خواننده و..باشه..وکلی برنامه برای سرگرم کردن مهمان ها چیدیم..با یه هزینه کم..

اما هردوخانوادمون مخالفت کردن..گفتن زیر ۷۰۰تا مگه عروسی میشه.؟.بدون خواننده وفلان فلان مگه میشه؟...آخرشم‌رفتیم ماه عسل..

درسته فیلم وعکس گرفتم وای همش برام سئوال چرا؟؟به چه دلیل اینقدر داریم سخت میگیریم..؟؟چرا نمیشه مثل همون زمان قدیم بود..؟؟؟

گاهی اوقات قشنگی توهمین ساده بودن..

بارها شده به خاطر این که ماه عسل رفتم توی فامیل مسخرم کردن‌..که چقدر بد...ناراحت میشم امام برام‌مهم نیست..

ازدیشب تاپیکایی که میبینم بعضیاشون سر همین موضوعات بود..فقط میخوام بگم ساده بگیرین..گاهی قشنگی توهمین ساده بودناست..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عروسیای الان همشون تکراری وحوصله سربرشدن ولی مهم عروس ودامادن که لذت ببرن 

اطرافیان من که اکثرادیگه عروسی نمیگیرن .به جای عروسی میرن کربلاوبعدهم یه پاتختی میگیرن وتمام 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

منم عروسی نگرفتم..چون پول نداشتیم.ولی شوهرم قدر نشناسه..کاشکی میذاشتمش خوووووب تحت فشار که حالا اینقدر زبونش دراز نباشه..با این مردهای این دوره و زمونه باید عروسی گرفت اونم خیییلی شیک..

یعنی عروسی نگرفتین؟

نه..

چون دلمون میخواست مختصر بگیریم..اما هیچکس حمایتمون نکرد.‌

دوتایی رفتیم مشهد..بعدش برگشتیم با لباس عروس تویه باغ عکس وفیلم گرفتیم..

نه.. چون دلمون میخواست مختصر بگیریم..اما هیچکس حمایتمون نکرد.‌ دوتایی رفتیم مشهد..بعدش برگشتیم با ...

عزیزم اشکال نداره خیلی ام کار خوبی کردی

چندساله تقریبا؟

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
ببخشید مگه آدمهای مذهبی نباید آهنگ گوش کنن مگه جرمه؟؟

ببین گلم.. یه خواهش..بحث تاپیک رو به جاهای دیگه نکشون..الان اصلا موضوع تاپیک این نیست...

منظورم رقص واین جور چیزا بود ولی اشتباهی فقط آهنگ رونوشتم..❤

عروسیای الان همشون تکراری وحوصله سربرشدن ولی مهم عروس ودامادن که لذت ببرن  اطرافیان من که اکثر ...

دقیقا مال ماهم همین شده..اصلا یادم نمیاد آخرین بار فکر کنم قبل از کرونا عروسی رفتم

ببخشید مگه آدمهای مذهبی نباید آهنگ گوش کنن مگه جرمه؟؟

جرم نیست اما فرکانس داره و تو مذهب ما موسیقی حرامه 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
ببین گلم.. یه خواهش..بحث تاپیک رو به جاهای دیگه نکشون..الان اصلا موضوع تاپیک این نیست... منظورم رقص ...

ببین  گلم موضوع تاپیکتو متوجه شدم فقط برام سوال پیش اومد هیچ منظوری هم نداشتم لطفا قضاوت نکن

منم عروسی نگرفتم..چون پول نداشتیم.ولی شوهرم قدر نشناسه..کاشکی میذاشتمش خوووووب تحت فشار که حالا اینق ...

ما میتونستیم یه مختصر بگیریم..ولی هیچکس قبول نمی‌کرد.. 

خواهرم عروسیش چندسال پیش بود تقریبا ۸۰۰نفر مهمان بودن وهمه چی درجه یک..انتطار داشتن مثل اون بگیرم.. ولی خواهرم اون سال ۲۰میلیون شد خرجش..ولی همونو الان ۲۰۰میلیون میشه گرفت..