2777
2789

میشه یکم محبت کنین بهم؟ یکم حرفای خوب خوب بزنین ... حرفایی ک احساس میکنم همیشه به همه گفتم و هیچوقت دوستام نگفتن ... هیچوقت نگفتن دوستت داریم ... هیچوقت بغلم نکردن با این ک میدونن محبت دوست دارم ...

هیچوقت براشون مهم نبودم و دوستم نداشتن ... هیچ وقت یه دوستت دارم یا مرسی ک هستی یا ... از هیشکی نشنیدم ... (:

میشه اگر ریپ میزنین یکم از اینجور چیزا بگین فک کنم شما دوستامین؟ اگرم فکر میکنین واقعا اوسکولم و ... لطفا لطفا ریپلی  نزنین بخدا حالم خوب نی ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 

نمیدونم از چی ولی خیلی گرفتس :/

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
من  دارم جدا میشم🥲

عزیزم 🥲🫂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

من

چون خواهرم ناراحته. در واقع مامان و بابام اذیتش کردن. هیچوقت نمیبخشمشون که عزیزدل منو ناراحت میکنن. اصلا دیگه مثل قبلا دوسشون ندارم

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

از اینکه مادر شوهر کمر همت بسته جدام کنه هر چند پسرش اش دهن سوزی نیست ولی خب ...

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

میشه یکم محبت کنین بهم؟ یکم حرفای خوب خوب بزنین ... حرفایی ک احساس میکنم همیشه به همه گفتم و هیچوقت ...

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن