2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یکم محبت کنین بهم؟ یکم حرفای خوب خوب بزنین ... حرفایی ک احساس میکنم همیشه به همه گفتم و هیچوقت ...

درکت میکنم گلم،منم همیشه دوست داشتم ازطرف همسرم محبت ببینم،بخداعقده ای شدم دیگه،هرروزباخودم میگم بیخیال مگه تومونده ی محبت بقیه ی ولی بازبرمیگردم سرخونه اولم،منو یکی ازدوستات بدون،خیلی دوستت دارم خوشگل خانم❤

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........

امشب دلم گرفته .به خاطر عشقی که هیچ وقت تو نگاه همسرم نبود .به خاطر اینکه هر دفعه منو دید یه ایرادی گرفت.هیچ وقت بهم نگفت چقدر قشنگی .هیچ عشقی تو نگاهش نبود .در حدی شکستم که از عشقش نسبت به دخترم هم حسادت میکنم .اون مرد خوبیه ولی فقط مرد خوبیه نه همسر خوبی ‌.امروز تولدم بود و اصلا یادش نبود .داداشم و خواهرم زنگ زدن و گفتن برات چی  خریده ...

من دلم خیلی خیلی برای مامانم تنگ شده دوهفته است رفتن حج هنوز سه هفته دیگه میان😥😥

ای جان قبول باااشه 

دلتنگی از‌مامان خیلی سخته 

با این سن م هنوز نبینمش گریه میکنم 😂

انشاءالله زودی این هفته ها بگذره و سایه ش همیشه بالا سرت  باشه 

سبز خواهیم شد از جایی که زخم خوردیم🌱خدایا شکرت ❤
من انقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه 😭 شوهرم میگه یه زن دیگه میخوام🥺😭😭 میگه تورودوس دارم  ...

من‌ اگ جای شما بودم میگفتم اول طلاقمو با مهریه ی کامل بده بعد برو ده تا زن بگیر 

فکری  ک همه دربارم می‌کننه .... :)

همه خیلی غلط میکنن

از ته ته ته وجودم درکت میکنم برو فقط تاپیکامو ببین امروز چند بار حال تورو داشتم:) 

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711

بخوام از ناراحتی هام بگم چند جلد کتاب میشه

بس که تو زندگیم با هیچ کس درد و دل نکردم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست