لایکم نکنید...... . . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊 هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمیتواند از آن بر علیه شما استفاده کند. خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
قبلا خیلی ولی الان فقط کسی که برام اهمیت داشته باشه ناراحتم میکنه چیزی بگه و حتی این مورد هم به راحتی ادمارو کنار میذارم یا رک جوابشونو میدم خودخوری نکنم این تجربه ی منی هست که خیلی حساس و زود رنج بودم و اذیت شدم فهمیدم کسی جز خودم به دردم نمیخوره
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
هیچی خواهرم تو ۱۷ سالگی به ی حیوون ۲۸ ساله دادن چون مردم دختراشون شوهر داده بودن و اینام جوگیر شدن ...حالا خواهرم دست ی هیولا گیر افتاده... پست ترین و ظالم ترین آدمی که دیدین هم پیش این جونور کم میاره خواهرمم مجبور بخاطر بچه تحمل کنه ماهم ی چشمم خونه ی چشممون اشک😓
قبلا خیلی ولی الان فقط کسی که برام اهمیت داشته باشه ناراحتم میکنه چیزی بگه و حتی این مورد هم به راحت ...
منم همینطوری بودم شعار مزخرفمم این بود که بقیه بدن تو خوب باش و خوبی کن بذار طرف شرمنده بشه با همین فرمون رفتم جلو هم یک سری از اطرافیانم پررو شدن هم خودم کلی آسیب دیدم و باهمسرمم کلی بحثم میشد اما حالا دارم رو خودم کار میکنم یا جواب بدم یا اهمیت ندم و کلا اون فرد نادیده بگیرم