2789
حدس میزدم اینو بگی چون مشکل خیلی از خانواده ها همینه  بخاطر حرف مردم نمیزارن بچشون جدا بشه. بند ...

نه خانوادم برای جدا شدن از خواهرم حمایت میکنن خواهرم بخاطر بچش جدا نمیشه...شوهرش بچه رو نمی‌ده بهش

چند سال پیش چون اطرافیانمون دختراشون ازدواج کرده بودن اینام فک کردم وقتشه ترسیدن مردم بگن وای اینا موندن تو خونه خواهرم شوهر دادن خواهرم از ته دل راضی نبود همش ۱۷ سالش بود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش منم اینجور بشم

عزیزم یه سایت بهت معرفی میکنم که خیلی روت تاثیر میذاره 

چون ادمین سایتشم یه آدمیه که حرف مردم براش هیچ مهم نیس و ادم اونو میبینه الگو میگیره و انرژی میگیره ازش 

سایت داداش رضا 

حتماااا سر بزن

کاش بدونی حرف و نگاه مردم چطوری عذابم میده😔

نمیدونم چندسال منتظری

ولی یواش یواش برات عادی میشه

خودتو تو خونه حبس نکن ، برنامه ریزی کن تایمت پر بشه

ادمی که همش خونه باشه خود خوری میکنه خودشو داغون میکنه

من ۳ بار هم ای وی اف کردم منفی شد

ولی باور میکنی سومین بار که منفی شدم اصلا برام مهم نبود.؟

رو خودت کار کن عزیزم تایمت رو پر کن 

دوست پیدا کن باهاشون برو استخر ، باشگاه ,  خرید

کلاسی که علاقه داری شرکت کن

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نه خانوادم برای جدا شدن از خواهرم حمایت میکنن خواهرم بخاطر بچش جدا نمیشه...شوهرش بچه رو نمی‌ده بهش ...

نمیتونه مهریه رو ببخشه بچه رو بگیره؟ شوهرش مرگش چیه که طلاق نمیده؟ مگه دوسش داره خواهرتو؟

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

نمیدونم چندسال منتظری ولی یواش یواش برات عادی میشه خودتو تو خونه حبس نکن ، برنامه ریزی کن تایمت پر ...

با این دل شکسته ام از خدا میخوام معجزه اش رو به زودی نشونت بده

الهی آمین

ممنونم از حرفهای قشنگت سعی میکنم به کار ببرم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

نه خانوادم برای جدا شدن از خواهرم حمایت میکنن خواهرم بخاطر بچش جدا نمیشه...شوهرش بچه رو نمی‌ده بهش ...

دامادتون دست بزن داره؟

اگه اره چند بار که زد خواهرت بره پزشک قانونی نامه بگیره

بعدش درخواست طلاق بده و به قاضی نشون بده بگه همسرم تعادل روانی نداره بچم اونجا امنیت نداره 

مطمئن باشید قاضی رای رو به نفع شما صادر میکنه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

با این دل شکسته ام از خدا میخوام معجزه اش رو به زودی نشونت بده الهی آمین ممنونم از حرفهای قشنگت سع ...

عزیز دلمی 🧡

انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 🌾♥️

نمیتونه مهریه رو ببخشه بچه رو بگیره؟ شوهرش مرگش چیه که طلاق نمیده؟ مگه دوسش داره خواهرتو؟

ی نمونه ای از اخلاقاش:سیاه دل شکاک بی شخصیت بد دهن در حدی که فحش های زشت ناموسی همیشه تو دهنشه دروغ گو خسیس لجباز کینه ای عقده ای تنبل بی کار(حتی کار هم ندارن)پر ادعا دست بزن هم داره تهدید و فحش که همیشه تو زندگیشون هست و ...

میگه دوسش دارم ولی چه فایده از وقتی زنش شده روز خوش ندیده خواهرم...حضانت دختر تا هفت سالگی با مادر هستش اینم کلی آشنا داره چند بار تا پای طلاق رفته خواهرم هیچی دستش نمیگیره بچه هم ۶ سالشه هرکاری کردیم نشد خواهرم از ترس ندیدن بچش هر کاری می‌کنه هر کاری که فکرش بکنی

دامادتون دست بزن داره؟ اگه اره چند بار که زد خواهرت بره پزشک قانونی نامه بگیره بعدش درخواست طلاق ب ...

اره عزیزم اما وقت زدن مثل دختر بچه ها میزنه... موهاش می‌کشه با مشت تو سرش میزنه با دست خفش می‌کنه ی طوری میزنه که جاش نمونه 

ی نمونه ای از اخلاقاش:سیاه دل شکاک بی شخصیت بد دهن در حدی که فحش های زشت ناموسی همیشه تو دهنشه دروغ ...

خیلی سخته  خدا بهش صبر بده و رحم کنه. 

ان شاالله یه راه نجاتی خدا جلو پاش بزاره که بتونه به آرامش برسه در کنار بچش 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

ی نمونه ای از اخلاقاش:سیاه دل شکاک بی شخصیت بد دهن در حدی که فحش های زشت ناموسی همیشه تو دهنشه دروغ ...

وای من چقدر خواهرتو درک میکنم انگار زندگی منه

البته من بچه ندارم

۵ سال تحمل کردم ، آخرین بار که کتک زد رفتم پزشک قانونی و درخواست طلاق دادم

شوهرم به گوه خوردن افتاد من یکسال قهر بودم بعدش برگشتم سر زندگیم

الان انقد عوض شده انگار با فرد جدیدی ازدواج کردم خیلی خوب شده چند ساله اشتی کردم همینجوری خوبه