2789
خیلی سخته  خدا بهش صبر بده و رحم کنه.  ان شاالله یه راه نجاتی خدا جلو پاش بزاره که بتونه ...

مرسی عزیزم توروخدا دعا کن از دستش خلاص بشم دلم به حال اون دونفر میسوزه باورت میشه دیگه حوصله زندگی خودم ندارم هم من هم خانوادم پیر شدیم

اره عزیزم اما وقت زدن مثل دختر بچه ها میزنه... موهاش می‌کشه با مشت تو سرش میزنه با دست خفش می‌کنه ی ...

خواهرت چقدر معصوم و سادس

منو که همسرم آخرین بار زد کبود نشدم چون خفم کرد مرگو به چشمم دیدم

ولی منم فرداش ک خونه نبود با یه چیزی زدم به بدنم خودمو کبود کردم رفتم شکایت کردم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من چقدر خواهرتو درک میکنم انگار زندگی منه البته من بچه ندارم ۵ سال تحمل کردم ، آخرین بار که کت ...

خداروشکر عزیزم الهی که دیگه غمگین و ناراحت نباشی تو زندگیت

خوب کاری کردی بچه دار نشدی

باورت نمیشه این حیوون به خواهرم گفته بود حاملت کردم که نتونی بری و فلان...خواهرم خیلی تلاش کرد برای سقط بچش اما نتونست دعا کن براشون

خداروشکر عزیزم الهی که دیگه غمگین و ناراحت نباشی تو زندگیت خوب کاری کردی بچه دار نشدی باورت نمیشه ...

عزیزم منو خدا نخواست باردار بشم مشکل از همسرمه

انشالله خواهرت و خپاهرزادت نجات پیدا کنن از دست این حیون

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خواهرت چقدر معصوم و سادس منو که همسرم آخرین بار زد کبود نشدم چون خفم کرد مرگو به چشمم دیدم ولی منم ...

اره اینم میگه گاهی بالش می‌ذاره رو صورتم میشینه رو بالش حیوون انقدر هم گنده و چاقه...

کاش خواهر منم یاد بگیره...کجا زدی با چی زدی؟

عزیزم منو خدا نخواست باردار بشم مشکل از همسرمه انشالله خواهرت و خپاهرزادت نجات پیدا کنن از دست این ...

مرسی عزیزم ان شالله مشکل شما هم حل بشه کاش این آشغالم مشکل داشت اصلا عقیم بود

اره اینم میگه گاهی بالش می‌ذاره رو صورتم میشینه رو بالش حیوون انقدر هم گنده و چاقه... کاش خواهر منم ...

من با حلقه ی لاغری زدم از این کلفت هاس

رون پام صورتم یکیش خورد به چشمم مویرگش پاره شده بود😅 همون باعث شد دیه سنگین بشه وگرنه کبودی ها چیزی نمیشه

بعد از طرف دادگاه اومدن تحقیقات ، همسایمون گفت ما سرصدا شنیدیم ولی داخل خونه نبودم ببینم چخبره

همین حرف کافی بود تا رای برای من صادر بشه

عزیزم به خواهرت یاد بده نزار از این بیشتر عذاب بکشه

مرسی عزیزم ان شالله مشکل شما هم حل بشه کاش این آشغالم مشکل داشت اصلا عقیم بود

الان خواهرتون چند سالشه؟

وقتی دعواشون میشه بگو خیلی داد بزنه سرصدا کنه همسایه ها بفهمن

الان خواهرتون چند سالشه؟ وقتی دعواشون میشه بگو خیلی داد بزنه سرصدا کنه همسایه ها بفهمن

بهش گفتم اما میگه نمیدونم میشنون یا نه اخه خونشون چند تا پله میخوره می‌ره پایین تر از بقیه طبقه ها...۲۵ سالشه

شاید 10 درصد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

قبلا خیلی درحدی که زندگیم فلج کرده بود.اما الان خداروشکر خیلی بهترم.

خیلی برام مهم بود که فلانی چه فکری درموردم میکنه.

به خودت میای میبینی جوانی رفت هیچ لذتی نبردی

آقا هستم.
مرسی عزیزم توروخدا دعا کن از دستش خلاص بشم دلم به حال اون دونفر میسوزه باورت میشه دیگه حوصله زندگی خ ...

الهی خدا شوهرشو رسوا کنه  طوری بشه همه چی به نفع خواهرت تموم بشه بتونه راحت طلاق بگیره با بچش جدا زندگی کنه. توکل به خدا 

ان شاالله خودش پناهه زندگی خواهرت باشه هرلحظه کنارش باشه تا نجات پیدا کنه 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)