2789

خیلی

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟

قبلا خیلی ولی الان فقط کسی که برام اهمیت داشته باشه ناراحتم میکنه چیزی بگه و حتی این مورد هم به راحتی ادمارو کنار میذارم یا رک جوابشونو میدم خودخوری نکنم این تجربه ی منی هست که خیلی حساس و زود رنج بودم و اذیت شدم فهمیدم کسی جز خودم به دردم نمیخوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا تو زندگی همه تاثیر داره هر کی میگه هیچی الکی میگه حتی شده لحظه ای ادم بره تو فکر بغض‌کنه یل حتی ...

دوماهه بینیمو عمل کردم ۷۰درصد راضیم

ولی همش میکم مردم ببینمم چی میگن زندگیمو زهر کردم برا خودم و همسرم واقعا خسته شدم دیگه

بخدا تو زندگی همه تاثیر داره هر کی میگه هیچی الکی میگه حتی شده لحظه ای ادم بره تو فکر بغض‌کنه یل حتی ...

باورکن گاهی به درجه ای میرسی که به پشمتم نیست

ببخشید رک گفتم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یعنی چیکار کردن؟ اگه دوست داشتی بگو  

هیچی خواهرم تو ۱۷ سالگی به ی حیوون ۲۸ ساله دادن چون مردم دختراشون شوهر داده بودن و اینام جوگیر شدن ...حالا خواهرم دست ی هیولا گیر افتاده... پست ترین و ظالم ترین آدمی که دیدین هم پیش این جونور کم میاره خواهرمم مجبور بخاطر بچه تحمل کنه ماهم ی چشمم خونه ی چشممون اشک😓

مگه چندساله منتظری؟ به پشمت باشه ، من ۱۰ ساله ازدواج کردم ۸ ساله منتظرشم اطرافیان زر زیاد میزنن او ...

خوش به حالت

منم دلم میخواد بچه بیارم از بهزیستی ولی همسرم کلا بچه نمیخواد😔

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

قبلا خیلی ولی الان فقط کسی که برام اهمیت داشته باشه ناراحتم میکنه چیزی بگه و حتی این مورد هم به راحت ...

منم خسته شدم ولی نمیدونم باید چکار کنم ک بی اهمیت بشم

قبلا خیلی ولی الان فقط کسی که برام اهمیت داشته باشه ناراحتم میکنه چیزی بگه و حتی این مورد هم به راحت ...

منم همینطوری بودم شعار مزخرفمم این بود که بقیه بدن تو خوب باش و خوبی کن بذار طرف شرمنده بشه با همین فرمون رفتم جلو هم یک سری از اطرافیانم پررو شدن هم خودم کلی آسیب دیدم و باهمسرمم کلی بحثم میشد اما حالا دارم رو خودم کار میکنم یا جواب بدم یا اهمیت ندم و کلا اون فرد نادیده بگیرم

هیچی خواهرم تو ۱۷ سالگی به ی حیوون ۲۸ ساله دادن چون مردم دختراشون شوهر داده بودن و اینام جوگیر شدن . ...

حدس میزدم اینو بگی چون مشکل خیلی از خانواده ها همینه  بخاطر حرف مردم نمیزارن بچشون جدا بشه. بنده خدا کاش قبل از بچه دار شدن جدا میشد خواهرت

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

منم همینطوری بودم شعار مزخرفمم این بود که بقیه بدن تو خوب باش و خوبی کن بذار طرف شرمنده بشه با همین ...

دقیقا اگه فهمیده بودن که این حرفارو نمیزدن انتظار بعدا با سکوت فهمیدنم نباید داشت 

خوش به حالت منم دلم میخواد بچه بیارم از بهزیستی ولی همسرم کلا بچه نمیخواد😔

شوهرت نمیخواد دیگه چه غمی داری

زندگیتو بکن عزیزم ، زندگیتو محدود به بچه و حرف مردم نکن 

لذت ببر ازش که چندساله دیگه افسوس عمری که رفته رو نخوری

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

شوهرت نمیخواد دیگه چه غمی داری زندگیتو بکن عزیزم ، زندگیتو محدود به بچه و حرف مردم نکن  لذت ب ...

کاش بدونی حرف و نگاه مردم چطوری عذابم میده😔

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤