اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هیچ جا ننوشتم خونگی میدونم به هرحال گفتم این راهکارتون به درد من نمیخوره واقعا ...
بببن فقط ۱ چیزی
مت ابجبم ک انزیم زد میگه نوک دماغش یخ میزنه و خیلی م در روند تاثیر انزبم درد داشته بینیش
الان ماساژ میده بینیشو سرما خووردنش بهتر شوه
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما
بله بعدا خوندم پلکسر خودم انجام دادم زاضی نبودم حالا شما هی میخوای بگی راهکار من بدردنخوره ..
من منظورم این بود راهکار شما به درد من فکر نکنم بخوره قصد توهین نداشتم بازم گفتم که شاید امتحانش کنم 😐
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بببن فقط ۱ چیزی مت ابجبم ک انزیم زد میگه نوک دماغش یخ میزنه و خیلی م در روند تاثیر انزبم درد داشته ...
ممنون از راهنماییت
من چون پولیپم داره دوباره بینیم باد میکنه دستور خاصی نداره اولش چند روز پشت سر هم بزن ایشالا تاثیرش ...
راهکار واسه از بین رفتن خط خنده و اخم سراغ داری؟
ممنون از راهکارت
لطف کردی
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما
ابجیم نوک دماغش گرد بود انزیم ک زد چربی ا اب شد ولی دوتا غضروف رو دماغش بود ک از زیر چرببا زد بیرون
همون روی بینی بالای جلو سوراخ بینی
خیلی زشت نشده،ولی هب اونا هستن دیگه
در کل من میگم انزیم زدن بدرد نمیخوره
اها ۱ چیز دیگه ابجیم نوک دماغش گرد بود انزیم ک زد چربی ا اب شد ولی دوتا غضروف رو دماغش بود ک از زیر ...
عهه پس خیلی زیاد آب شده
نه نمیخوام اینجوری شه من فقط میخوام یه کوچولو لاغر شه جمع شه
من منظورم این بود راهکار شما به درد من فکر نکنم بخوره قصد توهین نداشتم بازم گفتم که شاید امتحانش کنم ...
اها فکر کردم از اون دسته ای که نسبت به امضام گارد دارن اخه همین امروز داشتم به رد سوراخ هایی که بعد پلکسر رو بینیم موند نگاه میکردم اعصابم خورد شد کوچیکم ک نشد ولی اینو همون روز و فرداش تاثیرشو میبینم فقط زنجفیل میسوزونه یکم
عهه پس خیلی زیاد آب شده نه نمیخوام اینجوری شه من فقط میخوام یه کوچولو لاغر شه جمع شه
بدی ه انزیم همینه کلا ب اختیار خودت نیس
بعدم اضافه وزن نداری؟
اگه کلا لاغر کنی بینیتم لاغر میشه
اها فکر کردم از اون دسته ای که نسبت به امضام گارد دارن اخه همین امروز داشتم به رد سوراخ هایی که ...
اصلا امضات رو نخونده بودم بذارم ببینم چیه اصلا😂
بدی ه انزیم همینه کلا ب اختیار خودت نیس بعدم اضافه وزن نداری؟ اگه کلا لاغر کنی بینیتم لاغر م ...
نه من کلا تپلم
صورتمم تپله که اصلا باهاش حال نمیکنم 🚶♀️
بدی ه انزیم همینه کلا ب اختیار خودت نیس بعدم اضافه وزن نداری؟ اگه کلا لاغر کنی بینیتم لاغر م ...
من رژیم بودم یه مدت لاغر هم شدم ولی کلا صورتم خیلی لاغر نشده با اینکه از ناحيه شکم خوب سایز کم کردم
نمیدونم حالا شاید اگه بیشتر لاغر کنم صورتمم لاغرتر بشه