تو خواب بیداری فقط نفرین میکنم😔 از بس که سینم تنگ میشه و بی تاب
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
من عاشق یه نفر بودم ولی اون یه جورایی وسطای راه ولم کرد..کارم یکی دو سال فقط شده بود گریه کردن فکر میکردم لیاقتشو ندارم همش فکرای بد درباره خودم داشتم.چند سال بعد تو مراسم ختم یکی از اقوام نزدیکم یکی از فامیلامون برا اولین بار منو دید و عاشقم شد تا همین الان..چنان روحیه منو عوض کرده درباره زندگی و اعتماد به نفسمو دوباره بدست آوردم.نمیخوام اغراق کنم ولی باعث شد اونو فراموشش کنم!کسی که حتی یه بارم تاحالا ندیده بودمش.همیشه خداروشکر میکنم که اونو سر راهم قرار داد اونم خیلی اتفاقی
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
من عاشق یه نفر بودم ولی اون یه جورایی وسطای راه ولم کرد..کارم یکی دو سال فقط شده بود گریه کردن فکر م ...
انشالله که با هم بمونید خوشبخت بشین
ممنونم عزیزم سلامت باشید انشالله مشکل شما هم به زودی حل بشه🩵
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)