2777
2789

من به برادر شوهرام نه زنگ میزنم نه اس میدم ولی دو تا از جاری هام چرا به شوهرم زنگ میزنن مثلا در ماه یبار یا دو ماهی یبار حالو احوال پرسی ( شهرستانن) اول ازدواجمون لجم میگرفت که چرا به خودم زنگ نزده حالمونو بپرسه الان حساسیتی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا نه به جاری زنگ میزنم.نه برادر شوهر.

دور هستیم از هم.همین که هروقت همدیگه میبینیم خوش رو هستیم کافیه

اما یه جاریم زیاد به شوهرم و برادرشوهرام زنگ میرنه.اخه دخترعمو هست و اصلا برام‌مهم نیست

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

نه پیام میدم نه زنگ میزنم

هر وقت به همسرم زن بزنن 

و همسرم نباشه یا دستش بند باشه هم جواب نمیدم

حتی به خانمهاشون‌هم نه زنگ میزنم نه پیام میدم

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

از روز عقدم زنش واسش قدغن کرده بود با من حرف بزنه حتی سر عقد تبریک نگفت تا یک سال اول ج سلام منو نمیداد تا الان که هفت ساله عروسی کردم شاید هفت کلمه حرف زده باشیم اونم اولا عقدم من حرف میزدم روشو برمیگردند😅

خوششون نمیاده حرف بزنید بعد خودشون صمیمی بودن!

بله جاری خوشش نمیاد زن یا دختری با شوهرش حرف بزنه اما خودش باید با تمام مردها و پسرا لاس بزنه زنیکه خراب، یادمه عروسی پسردایی شوهرم بود، این جاری خانم برگشت گفت: اه چیه پسرا زن می گیرن اخلاقشون عوض میشه دیگه آدم باهاشون بره بیرون به آدم خوش نمی گذره

بله جاری خوشش نمیاد زن یا دختری با شوهرش حرف بزنه اما خودش باید با تمام مردها و پسرا لاس بزنه زنیکه ...

خب شما هم بهش بگو خوشم نمیاد زنگ میزنید یا به شوهرت بگو 

خب شما هم بهش بگو خوشم نمیاد زنگ میزنید یا به شوهرت بگو 

یک سال اول زندگی خیلی دعوا داشتم با شوهر سر این موضوع الانم که چهار ساله با همه شون کاتم، شوهرم از خانواده اش میترسه، اگه به زن برادرش بی محلی کنه هم باهاش دعوا میکنن هم طردش می کنن، برادره و زنش خیلی پدرسوخته ان و همه کاره خانواده شونن، البته پدر مادر و خواهرش هم‌ مقصرن، پدر مادره خیلی فرق میزارن و اون پسرشون فقط میخوان اونا هم پررو شدن