2777
2789
عنوان

چرا بعد دو زایمان باسنم نابود شد؟

379 بازدید | 8 پست

قبلا بزرگ و خوش فرم بود ولی بعد زایمان مخصوصا زایمان بچه دومم کلا چوب خشک شدم

از پشت صاف شدم...

خیلی حسرت هیکل قبلمومیخورم

نمیتونم باشگاه برم

راهی هست تو خونه چاق شم؟؟؟

😅😅😅 یاد خودم افتادم کلا باسن خشک و صاف راهی پیدا کردی به منم‌بگو

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما لاغر شدی بخاطر فعالیت و بچه داری قبل از زایمان کار کمتری انجام میدادی بعدش بیشتر

نمیدونم 

کلا لاغر شدم

نابود شدم

اعتمادبنفسمو از دست دادم

حرص  و جوش زیاد میخورن وگرنه اشتهام  خوبه

هعی.تا حالا قرص چاقی ای چیزیم خورد؟

نه من کلا از بچگی لاغر بودم الانم بعد سه تا بچه هنوز لاغرم فقط تو بارداریام خوب خوش هیکل میشم دوباره آب میشم الان ۵۰ کیلو ام 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

شوهرم بهم‌میگه تو باید همیشه حامله باشی تا هیکلت قشنگ بشه و تو پر بشی😅😑😬

نه من کلا از بچگی لاغر بودم الانم بعد سه تا بچه هنوز لاغرم فقط تو بارداریام خوب خوش هیکل میشم دوباره ...

ولی من خوب بودم ۶۳کیلو بودم با باسن و سینه پر و خوشفرن

الان سینه هام شل شده ولی زیاد کوچیک نیست

ولی باسنم تخت شده 

اصلا اندامم دوست ندارم

وزنمم کم  نیست ۶۰هستم

ولی ۵۰بیشتر بهم نمیخوره