2777
2789

این اقا منو ۵ ماهه میشناسه دورا دور .هیچ وقت پیشنهاد دوستی نداده با اینکه میدونستم از من خوشش میاد 

بعد پسر جوونی هم هست اومده بهم پیام داده که میخوام حرف بزنیم و قرار گذاشت رفتم دیدمش میگه من چند وفته ازت خوشم میاد و گفتم اشنا بشیم و اگه اکی بود ازدواج کنیم .. 

من جا خوردم راستش

همینطوری میشه مگ دزخواست ازدواج داد؟

البته نی نی سایتی ها تو این شرایط دیدم ک میگن بگو با خاتواده تشریف بیار تو ک قصدت ازدواجه منم گفتم بهش گفته مشکلی نیست اما من نمیخوام با خانوادش بیان ... 

خودش میگه مامانم تو همین هفته شام دعوتت میکنه ...

پناه بر خدا من خیلی بدبین ام حق هم دارم تو این جامعه امروزی

من میگم نکنه خونه خالی باشه ب بهانه شام؟ بعد میگم خوب اکی مامانش زنگ بزنه بهم ولی از کحا معلوم مامانش باشه؟؟؟

نمیتونم هم با خاتوادم برم 😐😐😐

نظرتون چیه من اشتباه فکرمیکنم ؟ اصلا طبیعیه یهو بیای پیشنهاد ازدواج بدی؟

بگو باخانوادش بیادخواستگازی اصلاخونشون نرو اگ میخادبیادجلو

دوست ندارم بیام اصلا ما رسممون با اون فرق داره اگه بیان بعدش حلقه بیارن و ... 

که نمیتونم به همین زودی ندیده و نشناخته .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یهو پیشنهاد ازدواج دادن که طبیعیه

یهو خونه شون مهمونی شام دعوت کردنش غیر طبیعیه

چرا با خانواده نمی تونی؟

اصلا درست تر اینه که اونا یه روز عصر بیان خونه شما برای آشنایی 

نه اینکه تو بری خونه اونا واسه شام

خو عزیزم رستوران معروف برید یا جایی که خودت میشناسی .اصلا اصلا به هیچ وجه دعوت به منزل رو قبول نکن ح ...

وای خوب شد تاپیک زدم بخدا به دلم افتاده بود که این بده دعوت به خونه حتی خانوادش به جوریه اصلا 

دوست ندارم بیام اصلا ما رسممون با اون فرق داره اگه بیان بعدش حلقه بیارن و ...  که نمیتونم به ه ...

وا ینی چی حلقه بیارن.اول خواستگاری بعدش تحقیقات بعدش جلسات مشاوره قبل ازازدواج،چندجلسه بیرون برید و....بعدش اگ همه چی اوکی بود حلقه میارن

وا ینی چی حلقه بیارن.اول خواستگاری بعدش تحقیقات بعدش جلسات مشاوره قبل ازازدواج،چندجلسه بیرون برید و. ...

نه ما اینطوری نیستیم 🥲

همه اینها قبل از اومدن خانواذه به خونه است 

یهو پیشنهاد ازدواج دادن که طبیعیه یهو خونه شون مهمونی شام دعوت کردنش غیر طبیعیه چرا با خانواده ...

من بهش گفتم نمیتونم بگم بیاین چون ما رسممون فرق داره بکی بیاد خونمون اوازه اش میپیچه و باید قطعی باشه و بعدش هم حلقه و اینهاست و بهتره نیاید تا بیشتر هم رو بشناسیم 

اونم بعذ از یک روز در اومد گفت مامانم شام درست میکنه تشریف بیارید منم گفتم ممنون فکرم رو میکنم . 

من بهش گفتم نمیتونم بگم بیاین چون ما رسممون فرق داره بکی بیاد خونمون اوازه اش میپیچه و باید قطعی باش ...

خب یکارکن،بامامان اون ومامان خودت برید رستوران.یه چندجلسه بامادروخواهراتون مثلابیرون برید اگ اوکی بود بیان خواستگاری.مادرت حتما باهات باشه

عزیزم ابدا خونشون نرو

اینجوری که تو داری میگی شما خیلی سنتی هستید. پس خونه رفتن کار درستی نیست.از همین شروع هم حتی اگه اون نیتش بد نباشه (که البته ممکنه واقعا نیت بد داشته باشه) خونه رفتن ذهنیت بد درست میکنه.

خواستگاری هیچ وقت بد نیست.

با مادرت دوست شو ازش مشورت بخواه. اون به سنتهاتون و به عرف محلتون بیشتر آگاهه. حتی اگه با تو بد برخورد کنه یا دعوات کنه باز هم بیشتر از هرکسی میتونه راهنماییت کنه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊