2777
2789
عنوان

موافقیدکه...🙂💔

149 بازدید | 10 پست

بعضی روزها

انسان فقط خسته ست

نه تنهاست

نه غمگین

و نه عاشق

فقط خسته ست

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

من همیشه خسته و تنها و غمگینم

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همیشه خسته و تنها و غمگینم

تو‌این‌مورد‌تنها‌نیستی🤝🏼🫂

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

من تو همون روزامم

چرا‌تموم‌نمیشه‌ای‌روزا💔خسته‌ایم‌دیگه

چرا‌تموم‌نمیشه‌ای‌روزا💔خسته‌ایم‌دیگه

ماله من پنجشنبه تموم میشه ولی خیلی میترسم کاش الان یکی بود یه سیلی بهم میزد

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
دقیقا این الان حال منه

همچنین‌اعصابم‌ریخته‌بهم‌‌لعنتی💔😔

ماله من پنجشنبه تموم میشه ولی خیلی میترسم کاش الان یکی بود یه سیلی بهم میزد

‌اما‌هیچ‌کس‌هیچ‌وقت‌تو‌هیچ‌شرایتی‌کنارت‌نیست🙂

‌اما‌هیچ‌کس‌هیچ‌وقت‌تو‌هیچ‌شرایتی‌کنارت‌نیست🙂

هستن ولی درک نمیکنن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
هستن ولی درک نمیکنن

بودن‌شون‌با‌نبودن‌شون‌فرقی‌نداره🙃

2790
2778
2791
2779
2792