2777
2789
عنوان

فولیکول ۲۱

449 بازدید | 57 پست

من این ماه فولیکول ۲۱ داشتم اچ سی جی هم زدم ولی احساس میکنم نتیجه نداده

بچه ها خیلی نگرانم نمیدونم چقد درکم میکنید💔همش میترسم نشه

تنبلی دارم ۲ ماه فولیکول عالی داشتم نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص کمک بارداری هم خوردی؟؟

آمپول ام جی هم زدی؟ چند تا؟

چون اغلب با دارو بیشتر از یک فولیکول غالب میشه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

عزیزم اگر خدا بخواد که بشه میشه. ماهمه تلاشمون رو میکنم،دکتر میریم و......   تهش باید ببینیم خدا چی برامون در نظر گرفته

بسپار بخدا که بدون خواستش برگی از درخت نمیوفته.. باورکن زود اروم میشی..بیقراری، استرس برات خوب نیس گلم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

اسی فکر میکنم توی اکثر تاپیکهات من بودم😂.و اکثرا هم موعد پریودیمون نزدیک به همه.

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

اسی جون درکت میکنم،واقعا شرایط سختیه

هرچقدرم بگن بیخیال باش و ازین حرفا فایده نداره،همیشه ته قلبم دلم میخواد زودتر بارداربشم 

انشالا روزی شما و‌من و همه ی چشم انتظارا یه بچه سالم و صالح

قرص کمک بارداری هم خوردی؟؟ آمپول ام جی هم زدی؟ چند تا؟ چون اغلب با دارو بیشتر از یک فولیکول غالب م ...

کلومیفن و اوابوست خوردم ماهه پیش دوتا داشتم ۱۸ و ۱۹ ولی نشد

اسی جون درکت میکنم،واقعا شرایط سختیه هرچقدرم بگن بیخیال باش و ازین حرفا فایده نداره،همیشه ته قلبم د ...

واقعا سخته دکترمم میگه رها کن مامانمم میگه ولی من نمیتونم همش نگرانم

انشااله عزیزم

عزیزم اگر خدا بخواد که بشه میشه. ماهمه تلاشمون رو میکنم،دکتر میریم و......   تهش باید ببینیم خد ...

اره عزیز دلم کاملا حرفتو قبول دارم میگم خدایا نکنه واسه من نخوای

استرس میگیرم😂💔