امروز روز موعدمه بی بی زدم هاله انداخت استارتر به نظرت میتونم امیدوار باشم؟؟منم مثل خودت امپول زدم و کلی دارو اثر نکرده،تازه ماه پیش بی بیم هاله داشت پریود شدم.انشالله به حق امام جواد شما این ماه باردار باشی
هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
سلام عزیزم. خوبی. فک کنم پریودی تو هم نزدیک درسته؟؟
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
امروز روز موعدمه بی بی زدم هاله انداخت استارتر به نظرت میتونم امیدوار باشم؟؟منم مثل خودت امپول زدم و ...
عاقا عکس🥺
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
سلام عزیزم. خوبی. فک کنم پریودی تو هم نزدیک درسته؟؟
ن گلم من همونیم ک بی بیم هاله انداخت گفتم الکیه و اینا من باورم نمیشه تو گفتی مراقب باش من میخندیدم بعدظهرش میخاسم زعفرون بخورم پری بشم غروب نوبت دکتر داشتم بعد یکی از بچه ها گف قبل دکتر رفتن برو یه بی بی دیگه بزن منم بعدظهر زدم دیدم سر ۳ دیقه هاله انداخت دیگه دکتر نرفتم موندم فردا برم بتا
ن گلم من همونیم ک بی بیم هاله انداخت گفتم الکیه و اینا من باورم نمیشه تو گفتی مراقب باش من میخندیدم ...
ای جان دلممممم.. به سلامتی.. ببینم عکس بی بیهاتو♥😍
ن گلم من همونیم ک بی بیم هاله انداخت گفتم الکیه و اینا من باورم نمیشه تو گفتی مراقب باش من میخندیدم ...
رفتم تاپیکتو دیدم یادم اومد.انشالا فردا امضات رو عوض کنی😁😍
من از موعودم گذشته ۵ بود موعودم ولی درد عجیب سینه کمر دل دارم بازم باورم نمیشه&n ...
اره بابا بفرس.همه ما تو اقدامیم فکرنمیکنم اسی ناراحت بشه