2777
2789
عنوان

فولیکول ۲۱

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 57 پست
کلومیفن و اوابوست خوردم ماهه پیش دوتا داشتم ۱۸ و ۱۹ ولی نشد

نگران نباش دارو ها شانسیه امیدوارم این ماه میگیره

این ماه دارو نخوردی؟

دوسین هم خوردی ؟ روغن سیاه دانه چی ماساژ ندادی؟،

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا نتیجه بگیری عزیزم من یه هفته دیگه موعدمه ولی هیچ علامتی ندارم

من با۱۷بدون آمپول اچ سی جی همون آزادسازی باردارشدم فقط آمپول اچ ام جی وکلومیفن مصرف کرده بودم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من با۱۷بدون آمپول اچ سی جی همون آزادسازی باردارشدم فقط آمپول اچ ام جی وکلومیفن مصرف کرده بودم

مبارکه عزیزم

علایم بارداریت چیا بود؟ چند روز بعداز موعد پریودی بی بی چک زدی؟

امروز روز موعدمه بی بی زدم هاله انداخت استارتر به نظرت میتونم امیدوار باشم؟؟منم مثل خودت امپول زدم و کلی دارو اثر نکرده،تازه ماه پیش بی بیم هاله داشت پریود شدم.انشالله به حق امام جواد شما این ماه باردار باشی

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
سلااام عزیزم

سلام عزیزم. خوبی. فک کنم پریودی تو هم نزدیک درسته؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
امروز روز موعدمه بی بی زدم هاله انداخت استارتر به نظرت میتونم امیدوار باشم؟؟منم مثل خودت امپول زدم و ...

عاقا عکس🥺

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

ن گلم من همونیم ک بی بیم هاله انداخت گفتم الکیه و اینا من باورم نمیشه تو گفتی مراقب باش من میخندیدم بعدظهرش میخاسم زعفرون بخورم پری بشم غروب نوبت دکتر داشتم بعد یکی از بچه ها گف قبل دکتر رفتن برو یه بی بی دیگه بزن منم بعدظهر زدم  دیدم سر ۳ دیقه هاله انداخت دیگه دکتر نرفتم موندم فردا برم بتا 

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
ن گلم من همونیم ک بی بیم هاله انداخت گفتم الکیه و اینا من باورم نمیشه تو گفتی مراقب باش من میخندیدم ...

ای جان دلممممم.. به سلامتی.. ببینم عکس بی بیهاتو♥😍

ن گلم من همونیم ک بی بیم هاله انداخت گفتم الکیه و اینا من باورم نمیشه تو گفتی مراقب باش من میخندیدم ...

رفتم تاپیکتو دیدم یادم اومد.انشالا فردا امضات رو عوض کنی😁😍

من از موعودم گذشته ۵ بود موعودم 

ولی درد عجیب سینه کمر دل دارم 

بازم باورم نمیشه 

پنجشنبه هم بی بی زدم اونم ب حرف همون دوستی ک گفت بعدظهر بی بی بزن 

عکسشو بدم؟؟

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
من از موعودم گذشته ۵ بود موعودم  ولی درد عجیب سینه کمر دل دارم  بازم باورم نمیشه&n ...

اره بابا بفرس.همه ما تو اقدامیم فکرنمیکنم اسی ناراحت بشه