2777
2789

همیشه روزای قبلش همش خداخدا میکنم عقب بیفته راحت باشم و همش هم استرس اینو دارم که وای نشم ..

بعدش هم که پریود میشم بدم میاد از خونریزی حالم بهم میخوره همش فکر میکنم کثیفم ، هی باید بری نوار عوض کنی اصلا دردسر داره .. روزی هم که میشم می‌خوام بمیرم آرزوی مرگ میکنم از بس بدم میاد چیکار کنم شماهم همینطور هستین ؟؟؟ حتی حوصله کوچیکترین دردشم ندارم قرص میخورم ولی تا قرص بخواد اثر کنه روانی میشم .. هی اینطرف اونطرف میشم تا کمی آروم بگیرم اشتهااام داغون میشه 

سلام 

یه برنامه هست  که اگه ثبت نام کنی 30 هزار تومن بهت میده و اگر به کسی معرفی کنید 5هزار تومن بابت هر نفر میده. اسم برنامه وورکی هست داخل برنامه بازار  یا اینترنت دانلودش کنید . برنامه فروشگاهی هست

فقط دانلود کردید کد معرف منم بزنید لطفا که بهتون معرفی کردم 

اینم کد معرف من: 8M7906

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر منی 😑😥

من شخمی ترین حالت ممکن اعصاب و روانم اون تایم پریودی هست 

سه روز قبل و سه روز اول هیچ کس جرات نزدیک شدن بهم نداره

همش گریه میکنم عصبی هستم از همه متنفرم 

اگر ی چیزی بخوام دسترسم نباشه بعدپیدا بشه می‌ره تو سطل زباله

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من قبلش فلوکستین میخورم pms ام راحت بگذره بعدشم مفنامیک اسید برای کاهش درد. البته همش با تجویز دکتره. اینجوری یه ذره قابل تحملش می‌کنم. چاره چیه. 

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile
چقدر منی 😑😥 من شخمی ترین حالت ممکن اعصاب و روانم اون تایم پریودی هست  سه روز قبل و سه روز ا ...

وایییییی بد حالیه نه میتونی بخوابی نه چیزی بخوری . ن کاری بکنی از دردم خوابت نمی بره 

وایییییی بد حالیه نه میتونی بخوابی نه چیزی بخوری . ن کاری بکنی از دردم خوابت نمی بره 

دقیقا من چنان درد میکشم ک انگار قرارع زایمان کنم 

ببین کیسه آب گرم بزار رو شکمت و زیر نافت 

اگر کیسه نداری داخل پلاستیک فریزر اب گرم کن سرشو ببند بزار داخل یکی دیگه اینقدر آروم میشی

مفنامیک اسید هم بخور 

البته من فقط نوافن آرومم می‌کنه و شیاف 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نمیتونم اصلا ناهار نتونستم بخورم حال بدی دارم نمیتونم دردشو تحمل کنم ....روزای اول نمیتونم بی تفاوت ...

چن سالته عزیزم؟ 

منم قبل خیلی بدم میومد و همه چی برعکس بود همش تو مسافرتا پریود بودم انقد گریه میکردم از خودم بدم میومد پرخاشگر میشدم و حالم بدتر میشد... الان خیلی بهتر شدم شکر خدا با اینکه درد دارم اذیت میشم ولی دیگه نق نمیزنم وفق میدم ک بگذره بره

سعی کن اروم باشی استراحت کن مراقب خودت باش با خودت مهربون باش اگه خ دردت شدیده شیاف بزار