2777
2789

هر جایی میرم..هر کیی میبینتنم.تو مهمونی تو جشن تو عروسی تو محله تو فامیل تو اداره هر کیی منو مبیینه میپرسه کی بجه میاری..نمیدونم چ جوابی بهشون بدم.کم اوررم..استرس دارم با کسی رو در رو شم ک این سوال و نپرسن‌ازم‌.یه جواب‌خوبی یادم بدین کسی ازم سوال پرسید خوب جوابشو بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو منتظر بودم شما بگی الان ک گفتی خیالم راحت شد دیگ میرم ک بیارم 😑

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

چند وقته ازدواج کردی تا بهت بگم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

رک و راست بگو بچه دار شدن یه تصمیم کاملا شخصیه ک فقط من و شوهرم باید دربارش تصمیم بگیریم.

هروقت خودمون تشخیص دادیم کی وقتشه بهش فکر میکنیم.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من به ایم نتیجه رسیدم ادماییکه حرفی برای گفتن ندارن و کلا بلد نیستن حرف بزنن 

یاد گرفتن این حرفای تکراریو عین طوطی تکرار‌ کنن تا ساکت نباشن

نباید ناراحت شد ازشون و ی جواب داد و تمام..

گلی هستم از گل های جهنم🌹

بگو تاریخ دقیقش باشوهرم هماهنگ نکردم اوکی شد بتون میگم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .