2777
2789
عنوان

جواب کسایی ک بهت میگن کی بچه میاری رو چی بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 45 پست

این موصوع نقطه ضعف من شده.‌مثلا امروز منو ببیننن‌همین سوال و مپرسن فرد بییینن بازم تکزار میکنن‌.بارها شدم تو دلم گفتم به تو..ولی ب زبون نیوردم  کفتم تصمیم ندارم بچه بیارم‌‌..ولی ول کن من نیستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو هر وقت سوالای بی ربط پرسیدنو گذاشتید کنار  تا وقتی مجردی میگن کی ازدواج میکنی ازدواج کردی ...

دقیقا همکارم دختر محرده و من متاهل بدون فرزند‌‌..همیشه ما دوتا نقل مجالسیم تند تند از اون میپرسن کی ازدواح میکنی از من میپرسن کی بچه دار میشی

این موصوع نقطه ضعف من شده.‌مثلا امروز منو ببیننن‌همین سوال و مپرسن فرد بییینن بازم تکزار میکنن‌.باره ...

من یه دختر چهار ساله دارم مادر شوهرم هر وقت منو میدید میگفت برو دکتر شاید دیگه بچه دار نمیشی خدا ازش نگذره

۱۱ سال

عزیزم دلیلشو نمی‌دونم که حالا نیومده یا خودتون نخواستیت و چون این امر ی تصمیم شخصی هست و دیگران نمیتونن دخالت کنند اما گاهی دلسوزی دیگران باعث میشه ک طرف مقابل آزرده خاطر بشه

اگر با لحن بد میگن شما بگو حالا شماها ذوق اون دکتر مهندس هایی که تحویل جامعه دادین بکنید ما هم پیش کش 

اگر میخای محترمانه باشه بگین انشالله به وقتش گفتن وقتش کی هست بگین اون دیگه دست خدا و برنامه ریزی ما هست 

شما افکارتون رو درگیر  نکنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
منم مثل شمام چهار ساله ازدواج کردم همش همینو میگن اول از همه میگم سوالتون خیلی شخصیه اگه باز پرسی ...

منم‌همینو میگم دیگ میشینن نصیحتم میکنن از تجربه های خودشون میگن

دقیقا همکارم دختر محرده و من متاهل بدون فرزند‌‌..همیشه ما دوتا نقل مجالسیم تند تند از اون میپرسن کی ...

یا باید بیخیال باشی و اهمیت ندی 

یا مستقیما جواب همرو بدی بدون رودروایسی

عزیزم دلیلشو نمی‌دونم که حالا نیومده یا خودتون نخواستیت و چون این امر ی تصمیم شخصی هست و دیگران نمیت ...

اخه ما قصد بچه دار شدن نداریم  و اینا فکز میکنن ما بچه دار نمیشییم هر چیی میگم قصدشو نداریم باورشون نمیشه..

بگید شب قبل از اقدام خبرتون میکنیم تا خیالتون راحت شه...با گفتن این دیگه چطور آدم پررویی باشه که بازم بپرسه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

راحت بگو شوهرم بچه نمیخواد  میگن چرا ؟ بگو نمیدونم نمیخواد دیگه نمیپرسن

همینو میگم ولی بازم خانواده خودش برام پارچه تبرک میکنن میارن بهم میدن‌‌نذی میدن‌‌‌‌ ک بخورم بحه بیارم..اصلا باورشون نیس ما بچه نمیخولیم کار خودشوتو میکنن

اخه ما قصد بچه دار شدن نداریم  و اینا فکز میکنن ما بچه دار نمیشییم هر چیی میگم قصدشو نداریم باو ...

خب بگو ما بچه دار نمیشیم دکتر هم جوابمون کرده تا ول کنند 

دیگه هیچ سوالی نمیپرسند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍