سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من میشناسم ولی نمیگم از خدا میترسم.بعدهم درست نیست واقعا اثر دعا ک همیشگی نیست.من خودم نامزدم اعتراف کرد با دعا ازم ج مثبت گرفت هیچ وقت حلالش نمیکنم چون اثرش ک میره تازه آدم چشمش باز میشه
با دعا بهش رسیدی.بقیشو میخوای چیکار کنی؟؟هر مشکلی پیش اومد بازم میخوای بری پیش دعا نویس؟؟
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
بله عزیزم دعا گرفته تا ازدواجشان بشه عقد کردن آخرش دختره با بی احترامی برگشت خونه خودش دیدم ک ژنه هر کاری تو خونش انجام میده رفته دعای زبون بندی گرفته تا شوهرش لام تا کام حرف نزنه بهش آخرشم شوهرش چیزی به زنش نمیگفت ولی دست زنشو کلا کوتاه کرد شد هیچکار الان تو آشناها حتی بهش نگاهم نمیکنن بسکه بدذاتیش رو صورت و شخصیتش اثر گذاشته