2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من میشناسم ولی نمیگم از خدا میترسم.بعدهم درست نیست واقعا اثر دعا ک همیشگی نیست.من خودم نامزدم اعتراف کرد با دعا ازم ج مثبت گرفت هیچ وقت حلالش نمیکنم چون اثرش ک می‌ره تازه آدم چشمش باز میشه 

مامانم یه دوستی داشت میگف که مثل دارو میمونه یه چند ماه که گذشت مثل قبل میشه باید دوباره بری یکی دیگه بنویسی 

اصلا به این چرت و پرتا فکر نکن 

خدا خودش بزرگه به آرزوت میرسونه

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 
منی ک همیشه تو این کارتبودم میگم نکن نکن نکن خودتو بدبخت بکن برو حواستو پرت کن یه یه چیز دیگه 

تنها راهی که برام مونده همینه بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم😭

فقط میتونم بگم اون طرف ارزششو نداره تو بخای خودت و با این دعاها بدبخت کنی 

بعد 

کسی که با دعا بیاد سمتت با دعام ولت میکنه 

بیخیال شل کن لیاقتتو داشته باشه خودش میاد 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

با دعا بهش رسیدی.بقیشو میخوای چیکار کنی؟؟هر مشکلی پیش اومد بازم میخوای بری پیش دعا نویس؟؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

تنها راهی که برام مونده همینه بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم😭

عزیرم با دعا اصلا کارت درست نمیشهشاید طرف اومد سمتت خدا میگه حالا ک کفر میگی شرک انجام میدید من کاری باهات ندارم برو به هر کی اعتماد کردی همون کارتو درست کنه اینقدر تو زندگیت عقب میوفتی سرخورده میشی کارات پیچ میخوره ک خودت وا میمونی بهتره بسپرید به خود خدا ازش بخواه دعا کن همیشه به خدا ک میشه

عزیرم با دعا اصلا کارت درست نمیشهشاید طرف اومد سمتت خدا میگه حالا ک کفر میگی شرک انجام میدید من کاری ...

من شنیدم یکی میگفت یه دختر این کارو کرده بعد روز عروسیشون که شده دختره بدون هیچ دلیل فوت کرده

🦋✨️‌                 

تاحالا شده کسی این کاروکنه؟جدی؟

بله عزیزم دعا گرفته تا ازدواجشان بشه عقد کردن آخرش دختره با بی احترامی برگشت خونه خودش دیدم ک ژنه هر کاری تو خونش انجام میده رفته دعای زبون بندی گرفته تا شوهرش لام تا کام حرف نزنه بهش آخرشم شوهرش چیزی به زنش نمی‌گفت ولی دست زنشو کلا کوتاه کرد شد هیچ‌کار الان تو آشناها حتی بهش نگاهم نمیکنن بسکه بدذاتیش رو صورت و شخصیتش اثر گذاشته

من شنیدم یکی میگفت یه دختر این کارو کرده بعد روز عروسیشون که شده دختره بدون هیچ دلیل فوت کرده

رغتن پیش دعا نویس یعنی به خدا بگیم ک جز تو خدای دیگه ام هست ک می‌تونه از پس کارآمدن بر بیاد شرک بدترین کاریه ک یه انسان می‌تونه اجام بده 

من دیدم طرف اینقدر ثروتمنده اصلا حجابم ندارم ولی مقید هستن و بهش میگن انسانیت

2790
2778
2791
2779
2792