2821
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
بله عزیزم دعا گرفته تا ازدواجشان بشه عقد کردن آخرش دختره با بی احترامی برگشت خونه خودش دیدم ک ژنه هر ...

وای چقد بد...

بنظرم اونا ناامید شدن ازخدا

کاش آدما پشت پرده ی خواسته هاشونو میدیدن که چه عواقبی داره براشون

🦋✨️‌                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پقد بد... بنظرم اونا ناامید شدن ازخدا کاش آدما پشت پرده ی خواسته هاشونو میدیدن که چه عواقبی دا ...

بله من همسرم دوسال منو بچه هارو ول کرد رفت همه میگفتن برو دعا بگیر تا برگرده ابروت رفته ما تو خانواده طایفه اصلا طلاق نداریم با لباس سفید میریم با کفن برمیگردیم ولی من نرفتم نشستم خودم بچه هامون بزرگ کردم خودم کار کردم خانواده همسرم می شاهزاده ها راه میرفتم انگار چه کار شاخی کردن ک زندگی برادرشون خراب کردن بعد دوسال برگشته میگه پشیمونم ببخشید هر کاری می‌کنه تا من برگردم

بله من همسرم دوسال منو بچه هارو ول کرد رفت همه میگفتن برو دعا بگیر تا برگرده ابروت رفته ما تو خانواد ...

با خدا باش پادشاهی کن همینه واقعا

کارخیلی خوبی کردین

الان قدرتونو خیلی میدونه حتما

🦋✨️‌                 

واقعا اینجور چیزا وجود داره زندگی منو سیاه کرده بودن هر روز پشت سر هم بدبختی برام میومد هر روز دعوا و کتک کاری تو خونه  تا آشنامون بهم گفت که یک سر برو پیش دعانویس منم رفتم چند روز بیشتر طول نکشید که ورق برگشت و خودم با وجودم احساس کردم که اون سیاهی‌ها برطرف شدند واقعا کارایی که انجام داد معرکه بود مثل معجزه بود برام البته قبلاً هم به دعانویس‌های زیادی مراجعه کردم اما نتیجه نگرفته بودم ولی این یکی واقعاً نتیجه داد و خدا پشت و پناهش باشه  دعانویس باید کار بلد باشه برای من که چند روزه اثر کرد خیلی قهار و خبره هست

اصلا شک نکنید که صد درصد کارتونو راه می‌ندازه

تلگرام حاج آقا براتی: @keysheyi

البته در تلگرام فارسی هم سرچ کنید حاج آقا براتی میاره براتون