2777
2789
عنوان

لطفاااااا بیاید بگین چیکارکنم😞

60 بازدید | 14 پست

دیشب باشوهرم بحثم شد تو دعوا گفت ک چیزی بنام خودش نیست خونه و ماشینو زده بنام خواهرش

منم امروز ک مادرشوهرم تماس گرفت جریانو بهش گفتم و بهشم گفتم ک دیگه پامو نمیزارم تو خونه دخترش

نمیدونم باید چیکار کنم و چ رفتاری درسته بقدری عصبی ام چیزی بذهنم نمیرسه

منم اومدم خونه بابام🙂✋

البته خودشون تا اخر هفته نیستن

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=298454668]منم اومدم خونه بابام🙂✋ البته خودشون تا اخر هفته نیستن[/QUOTEچرا رفتی

دعوا

جایگاه خانواده براش مشخص نیست

هر چیزی به ما اولویت داره

منم اومدم اینطرف، دیگ نمیتونستم ببینمش

تو کجا رفتی؟

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

دعوا جایگاه خانواده براش مشخص نیست هر چیزی به ما اولویت داره منم اومدم اینطرف، دیگ نمیتونستم ببین ...

من فعلا خونم  فقط تلفنی همه حرفامو ب مادرشوهرم گفتم

اون خونه دخترش بود منم بهش گفتم دیگه انتظار نداشته باشن بیام خونشون بخاطر این جریان 

شوهر از خداشه من برم ک تنها بمونه چون میدونم نمیاد دنبالم خانوادشم پا پیش نمیزارن 

برا اینکه دشمن شاد نشم نمیرم 

ولی دلم خنک شد  ب مادرشوهرم گفتم مگه زهرا با داداشش نرفته امضا کنه خونه و ماشین بنامش باشه بمنم نگفتین 

پس نگید چرا نمیای سر بزنی

من فعلا خونم  فقط تلفنی همه حرفامو ب مادرشوهرم گفتم اون خونه دخترش بود منم بهش گفتم دیگه انتظا ...

چی گفت مادرشوهرت؟

چی گفت مادرشوهرت؟

قسم خورد ک اگه چیزی بنامش زده خبر نداره

منم گفتم پسرت خودش گفته خواهرم پشتمه و فلان

منم گفتم حالا ک پشت تمام رفتارای غلط برادرشه  دیگه پامو نمیزارم خونش

قسم خورد ک اگه چیزی بنامش زده خبر نداره منم گفتم پسرت خودش گفته خواهرم پشتمه و فلان منم گفتم حالا ...

خب شاید نمیدونه واقعا بنده خدا

سر خرجی خونه نمیخواد من پس اندازی داشته باشم پولس داشته باشم ازم میگیرش

وا! چرا؟

بگو پس اندازی هم باشه برا خودمون خرج میکنم دیگ

فک میکنه من میرم ب خانواده خودم پول میدم فکرش خرابه

خب خودشم ک همینکارو کرده

اگ راست گفته باشه زده بنام خواهرش