2777
2789
عنوان

ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست
نه اخه من میگم مهم این بود ک خارج رحمی نباشه که نبود ...دکتر گفت اگر قلبش تشکیل نشده خودش سقط میشه پ ...

دو هفته دیگه برای تشکیل قلب برو هرچند اکر خدای نکرده تشکیل نشده باشه هم خودش میوفته پس تا انتی صبر کنی هم مشکلی نداره

نه مال من قلبش تشکیل نشده بود، اصلا خونریزی نداشتم. رفتم بیمارستان با قرص و کورتاژ سقط شد

واقعا؟ینی خودش سقط نشد؟چه تجربه یختی داشتی...درد داشت خیلی؟؟؟

مامان یه دخمل گوگولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اخه من میگم مهم این بود ک خارج رحمی نباشه که نبود ...دکتر گفت اگر قلبش تشکیل نشده خودش سقط میشه پ ...

من تا حالا که هت ماهشه30تومن دادم ازمایشو سونو دارو

هرچه دادم به اوحلالش باد
ده روز پیش زود بود ۷ ۸ هفته دیگه معمولا صدای قلبشو میشنون ان تی هم باید ۱۲ هفته بری ۹ هفته زوده

ارره میدونم همون مبخام دوازده هفته برم ان تی 

مامان یه دخمل گوگولی
من تا حالا که هت ماهشه30تومن دادم ازمایشو سونو دارو

من هفته ۱۲ هستم تا حالا یکو هشتصد البته هنوز ان تی و اینا نرفتم اونا از هفته بعد شروع میشن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
واقعا؟ینی خودش سقط نشد؟چه تجربه یختی داشتی...درد داشت خیلی؟؟؟

بخاطر همون میگم نزار بزرگتر بشه.

چون ساک خالی هم رشد میکنه.

من دو تا سقط داشتم.

گفتم با توجه به اینکه تو ۷،۶ هفته با واژینال ندیده، احتمالش پایین.

تو نه، نهایت ده برو، تا اگر نبود اقدام کنی برای سقط.

هر چی میگذره، بزرگتر و سختتر.

ان شالله برات بهترین ها مقدر بشه

اگه مشکل خاص یا تجربه ی بارداری ناموفق نداری ، اصلا استرس نده به خودت.  جنین مشکل داشته باشه ح ...

بله من بدون علائم بودم

هشت هفته رفتم گفت شش هفته اس با قلب ضعیف

چهار روز بعدشم ایست کرد تا پنج هفته بعدش هم به جز علائم بارداری هیچ علائم دیگه ای نداشتم آخرش انقدر رقصیدم و بپر بپر کردم که تازه لکه بینیم شروع شد

به نظرم ۹ هفته یه شکمی برو دیگه معلوم میشه

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!