2777
2789
عنوان

دعوا شوهر و مادرشوهرم 💔

289 بازدید | 13 پست

سلام 

ناراحتی از اینجا بود ک یک‌ماه پیش رفتیم خونشون باهامون بی دلیل بدرفتاری کرد حتی به شوهرم گفت به پای داداشت ک ازت کوچیک پا شو چندتا تیک هم نثار من کرد ناراحت از اونجا بیرون اومدیم و دگ من نرفتم 

اما به شوهرم میگفتم یه کوچولو به اونروز اشاره کن ک متوجه بشه ناراحتی هم تو هم من حتی چندبار سر این گریه کردم پیش شوهرم اونم ناراحت بود 

روز تولدش زنگ زدم نیشم زد بماند همسرم اونروز قرار بود بره نرفت

دیروز کیک تولد خریدیم رفتیم خونشون من با پدرشوهرم هماهنگ کرده بودم دیدم مادر و دختر خونه نیستن ما ساعتها منتظرموندیم نیومدن بعد ک اومدن شوهرم اعتراض کرد ک من چندساعته منتظرم اینجا خونه بزرگه تو تو خونت نیستی برات کیک خریدیم ما 

اونم انصافا اصلا کوتاه نیومد مظلوم نمایی نکرد خیلی بدتر جواب شوهرمو داد گفت بر...م به کیک که خریدین بحث خیلی بالا گرفت ما بیرون اومدیم سر کوچه دیدم چنان داره جیغ میکشه این زنه پدرشوهرم زود رفت خونه ارومش کنه 

شوهرم مقصر بود میتونست هیچی نگه اما مادرش هم خیلی بی حیا هست من دیروز متوجه شدم 

و خوشبختانه امروز همسرم متوجه شد مقصر همه اینا من هستم🙂

منی ک کیک و خودم خریدم پیش قدم شدم ک بریم اونجا قهری بینمون نباشه

😜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میگن تو روابط همسرتون و خانوادش دخالت نکنین و از خانوادش بدگویی نکنین بخاطر همین روزاس . اشتباه اولت این بود که به شوهرت گفتی ب اون روز اشاره کنه که سر بحث شروع شده اشتباه دومم اینکه میخواستی قهر نباشه روز تولد میرفتین نه بعدش اشتباه سومم اینکه قبل رفع دلخوری بی هماهنگی با خودش رفتین دنبال تولد گرفتن

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐

خب رفته بیرون چمیدونسته شما میخواید برید علم غیب ک نداشته بعدم برا بلند شدن احترام گذاشتن ب کسیه ک وارد میشه کوچیکترو بزرگتر هم نداره هردو مورد مادرشوهر مقصر نیس.ولی عجیبه با بچش چنین برخوردی کرده چون مادرا اکثرا از حرف بچه هاشون میگذرن

...

آره تو مقصری که برای خودت ارزش قائل نشدی واسه چی رفتی براش کیک خریدی همین و میخواستی؟؟بیشتر کوچیک و خار کنی خودتو؟؟ ببین اون مادرت نیست بگیم عیب نداره مادر برو اون مادر شوهرته هزار سال دیگه ام تو مثل دخترش نمیبینه هزاری ام بگه مثل دخترمی که همچین حرفی از این مادرشوهر بعید باز بدون داره دروغ میگه عمرا همچین چیزی نیست لطفا برای خودت ارزش قائل شو و دیگه همچین کاری نکن 

در مورد روز تولد که تمام و کمال مقصر شوهرت بوده.یعنی چی منتطریم خونه نیستی.یعنی چون بزرگه نباید پاشو بزاره بیرون مبادا کسی بیاد؟؟رفته رو اعصاب مامانش.اما در هرحال خوب و بد تو کار شوهرت و خانوادش دخالت نکن.نه هیزم بیار ماجرا باش که بگی یاداوری کن نه بخواه اب رو اتیش باشی که کیک ببری.

دقت کردید مقصر تمام اختلافات زن و شوهر ها، مادرشوهر هست. 

قابل توجه مادرشوهر های سایت. بیاین. 

مادر منم مادرشوهره... و اوایل عروسش را اذیت می‌کرد که جهازت کمه.  من و خواهرم حسابی با مادرمون صحبت کردیم که توی زندگی عروست دخالت نکن. 

مادرم روزی چهار بار میرفت طبقه بالا خونه عروس.  بهش میگفتیم مامان نرو. فایده نداشت. به برادرم گفتیم خونه را بده رهن. برو یک جای دیگه خونه رهن کن.  تمام. 

مادرزن اصلا به خودش اجازه نمیده توی زندگی داماد دخالت کنه. 

مقصر اصلی مادرشوهر ها هستند. 

UOTE=298452407]دقت کردید مقصر تمام اختلافات زن و شوهر ها،  مادرشوهر هست.  قابل توجه مادرشوهر های سایت. ...[/QUOTE]

حالا تمام اختلافاتم نه دیگه ! مادرشوهر خوبم کم نداریم ... یکیش مادر شوهر خودم که برام مادری میکنه واقعا پس این قاعده کلی نیست و آدم با آدم و شرایط با شرایط فرق داره