سلام من پونصد میلیون پول دارم.به پول احتیاج دارم.میخوام ۳۰۰تومنشو بانک بزارمبا سودش جهازمو کم کم جور کنم.بینیمو عمل کنم و خرج خودمو دربیارم. ۲۰۰میلیونشو به نظرتون چیکار کنم که ضرر نکنم؟طلابخرم؟؟؟
منم ده سال پیش مثه تو فک کردم طلا خریدم و جهاز بعد ازدواج کردم طلاها خیلی به دردم خورد و جهازم جلو اعتادم ولی افسوس خوردم ای کاش همشو میدادم طلا چون وسیله هام انچنان ایتفاده ای هم نمیشه ولی طلا همیشه ارزش داره
مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
من ۵۰۰ میلیون ارث پدری بهم رسید همش رو طلا خریدم سر یکسال شد ۱ میلیارد رفتم زمین گرفتم باهاش. طلا خی ...
افرین مبارکت باشه چون فرصت یه بار تو زندگی هست یه بار ادم خطا کنه دیه تو این تورم و گرونی سخته جبران کردنش ادم با طلا میتونه جهازم بخره هرموقع بخاد میفروشه جهاز میخره زمبن میخره حتی زمینم بخری میتونی کارگاه کنی بدی اجاره جهاز بخری طلا بخری ولی جهاز از مد میوفته و خیلی از وسیله هام ایتفاده نمیشه زیاد و هرموقع بخای عوض کنی بفروشی دست دو مبخرن زیر قبمت
مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم