2777
2789
عنوان

پونصد میلیون پول

172 بازدید | 14 پست

سلام من پونصد میلیون پول دارم.به پول احتیاج دارم.میخوام ۳۰۰تومنشو بانک بزارم‌با سودش جهازمو کم کم جور کنم.بینیمو عمل کنم و خرج خودمو دربیارم. ۲۰۰میلیونشو به نظرتون چیکار کنم که ضرر نکنم؟طلابخرم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانک سود نمیده که ضرره همشوبده طلا و کارای سخصیتو کن به جهاز فک نکن فعلا موقع ازدواج طلاهای خودتو کادوهاتو طلاهای شوهرتو بزا رو هم یه زمین وخونه بخر 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

منم ده سال پیش مثه تو فک کردم طلا خریدم و جهاز بعد ازدواج کردم طلاها خیلی به دردم خورد و جهازم جلو اعتادم ولی افسوس خوردم ای کاش همشو میدادم طلا چون وسیله هام انچنان ایتفاده ای هم نمیشه ولی طلا همیشه ارزش داره

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
کارای شخصیمو با کدوم پول انجام بدم.جهازمم مهمه

من این راهیو که گفتی رفتم بخشی جهاز و بخشی طلا خریدم سود کردم چون جهازمم وسایلاش گرون شده بود ولی نه به اندازه طلا 

من ۵۰۰ میلیون ارث پدری بهم رسید همش رو طلا خریدم سر یکسال شد ۱ میلیارد رفتم زمین گرفتم باهاش. طلا خی ...

افرین مبارکت باشه چون فرصت یه بار تو زندگی هست یه بار ادم خطا کنه دیه تو این تورم و گرونی سخته جبران کردنش ادم با طلا میتونه جهازم بخره هرموقع بخاد میفروشه جهاز میخره زمبن میخره حتی زمینم بخری میتونی کارگاه کنی بدی اجاره جهاز بخری طلا بخری ولی جهاز از مد میوفته و خیلی از وسیله هام ایتفاده نمیشه زیاد و هرموقع بخای عوض کنی بفروشی دست دو مبخرن زیر قبمت

افرین مبارکت باشه چون فرصت یه بار تو زندگی هست یه بار ادم خطا کنه دیه تو این تورم و گرونی سخته جبران ...

خودتو بزار جای من‌.وضع مالی پدرم خوب نیس .پول لازم دارم.بنظرت صدتومنشو بزارم بانک ۵۰تومنم بردارم برای عمل بینیم بقیه شو طلابگیرم هرموقع جهاز خواستم بگیرم یخورده طلا بفروشم؟