2777
2789

سلام بچه های کنکوری تقلب توی امتحان نهایی به خاطر اینکه توی نتیجه ی کنکور تاثیر مستقیم داره گناهه چون باعث میشه ینفر دیگه از دانشگاه و رشته ی مورد علاقش باز بمونه کنکورم که دیگه بدتر ....نمیدونم چرا بعضیا تقلب میکنن البته فقط منظورم تو همین دومورده وگرنه امتخانات مدرسه مهم نیست ....بعد همین ادما تو بیو و استوری هاشون مینویسن فقط انسانیت😒خب یعنی واقعا یه لحظه باخودشون فکر نکردن که حق یکی دیگه و اینده ی یکی دیگه ممکنه عوض شه 

وقتی عادلانه نی ن گناه نداره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا انقد تو پول غرق شدن. ن پولش براشون مهمه ن گناهش 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

تو خبر نداری نصف اینایی که الان تو بیمارستان هستن مدرک جعلی دارن ، ندیدی چه قدر امار مرگ بعد جراحی بالا رفته.

دیروز یه دختره استوری کرده بود که من شش ساله دارم تو بیمارستان کار میکنم و مدرکمو خریدم اصلا تجربی نخوندم 

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛
بار کج به منزل نمیرسه دیدم ک‌میگم  اونا هم عاقبت بخیر نمیشن

چه فایده حالا اونم موفق نشه مهم اینه حق یکی دیگرو پایمال کرده چون واقعا یک اختلاف عددی هم توی کنکور مهمه مثلا فرهنگیان یامهم تر از اون پزشکی ممکنه دقیقا به خاطر یه نفر یکی دیگه باز بمونه از قبولی

سلام دخترم، حرام خدا همیشه حرامه، مدرسه وکنکور وبانک وـــ فرق نمیکنه

شما درست درست بخون تلاشدحقیقی داشته باش گناه نکن انچه اتفاق میفته در نتیجه، میشه روزی و خیره شما ان شاءالله

موفق وموید باشی عزیزم🌹🌹

ببخشید چی عادلانه نیس؟

کنکور

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تو خبر نداری نصف اینایی که الان تو بیمارستان هستن مدرک جعلی دارن ، ندیدی چه قدر امار مرگ بعد جراحی ب ...

چجوری اینو گفته بود یعنی بعدش کسی پیگیری نمیکنه ؟ 

سلام تو امتحانات مدرسه ام فک کنم گناه باشه اسمش روشه تقلب

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
2790
2778
2791
2779
2792