بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم به نظر من بستگی داره خدا برات چی میخواد باز نداشتن بهتره تا خواستگار خوب نداشتن مثل خواستگارای من آخرم ۳۳ سالم شد مجرد:/
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
خیلی زیاد به خودت برس برای روحیه و اعتماد به نفست عالیه و کلی آدم جذب میکنی، چه از نظر پوشش، چه از نظر تغییرات چهره ، آرایش سبک و ملایم با لوازم آرایش جنس خوب، رنگ مو لاک لباسات جلف نباشن اما لوند و شیک باشن
۲۸ صفحه تاپیک زدی برای ازدواج.اگه یک سوم اینو وقت میذاشتی میرفتی با دوستات بیرون یا مهمونی یا .... تاحالا دت تا پسر پیدا کرده بودی. از اسمون نمیفته مرد و درخواست دوستی .باید خودت ببینی و بپسندی و باب اشنایی رو باز کنی