2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 28 پست
خیلی زیاد به خودت برس برای روحیه و اعتماد به نفست عالیه و کلی آدم جذب میکنی، چه از نظر پوشش، چه از ن ...

خب من نمیخام جلف باشم 

من لباسام شیکن و به روز 

ولی هیچکس جذب من نمیشه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۲۸ صفحه تاپیک زدی برای ازدواج.اگه یک سوم اینو وقت میذاشتی میرفتی با دوستات بیرون یا مهمونی یا .... ت ...

من با دوستام زیاد بیرون میرم 

دورهمی هم میرم 

ولی خب هیچکس منو نمیبینه 

من باید چیکار کنم

خودم باب آشنایی و باز کنم؟؟؟

یعنی خودم پیش قدم بشم 

اون ک بدتره 

اونوقت باید سرکوفت بشنوم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
اوکی ولی اون قد بلند و خوشگل و باهوش بود که در بهترین دانشگاه انگلیس درس میخوند و در خانواده ای مرفه ...

ملکه لیتیزیا هم از خانواده متوسط بود تو ۲۶ سالگی ازدواج اولش به طلاق کشید و تو ۳۲ سالگی با پادشاه اسپانیا ازدواج کرد در حالی که یه خبرنگار بودو یه ازدواج نا موفق هم داشت و تازه پادشاه که اون موقع هنوز به شاهی نرسیده بود یه دل نه صد دل عاشقش شد در حدی که خیلی تلاش کرد خانوادش رو راضی کنه عزیزم میدونم که سرنوشت همه مثل هم نیست فقط خواستم یاد آوری کنم آینده کسی قابل پیش بینی نیست شاید استارتر تو سن ۳۰ سالگی ازدواج کنه ولی یه ازدواج موفق و سالم که آگاهانه باشه.

ملکه لیتیزیا هم از خانواده متوسط بود تو ۲۶ سالگی ازدواج اولش به طلاق کشید و تو ۳۲ سالگی با پادشاه اس ...

وقتی دیپلم گرفتم دوستام شروع کردن ازدواج کردن 

ولی من هیچکس نمیومد طرفم 

اونا بچه دار شدن من دانشجو بودم میگفتن صبر کن درست تموم شه 

بعد گفتن برو سرکار تو اجتماع باش 

من خودم همیشه فعال بودم 

همیشه در حال کلاس رفتن و درس خوندن 

الانم که هم شغلم خوبه هم اجتماعیم ولی بازم خبری نمیشه 

دوستام بچه های دومشونم به دنیا اومده 

فک نمیکردم تا این سن مجرد بمونم

خب من نمیخام جلف باشم  من لباسام شیکن و به روز  ولی هیچکس جذب من نمیشه

اعتماد به نفستون خیلی پایینه با این اعتماد به نفس تو ازدواج به مشکل میخوری یه کم رو شخصیتت کار کن عزیزم امیدوارم هرچی زودتر به آرزوت برسی ایشالله همه جوونا عاقبت به خیر بشن 

خب دیگه واقعیته! هیچکسم جذبم نمیشه باید باهاش کنار بیام

خوبیهات چیه ؟چه چیزای خوبی تو وجود خودت میبینی؟منظورم از نظر ظاهر؟رو نقاط قوت خودت کار کن و اونا رو برجسته کن تحت هیچ شرایط از ظاهرت حتی تو خلوت و تنهایی گله نکن

156 انگشتام خیلی کوچولوئه

از من چند سانت بلندتری فک کردم ۱۳۰ هستی اینجوری میگی

میانگین قد خانما تو ایران همینه

ناخن تیز بلند کاشت بزن انگشتات بلند به نظر میاد

صندلای خوشگل پاشنه بلند بپوش

کاربر قدیمی