2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاج رو اصلاااا پیشنهاد نمیدم

اگر درست خیلییی قویه برو قلمچی اگر پایه‌ت ضعیفه اونجا انگیزه تو بدتر از دست میدی

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟
چقدر زمان خودمون خوندیم بیچاره ما رتبه ها رو فروختن تمام ذهنمون جونیمون کنکور بود…. بیچاره نسلای ...

دقیقاً

کنکور تنها راه نجات قشر ضعیف بود برای اینکه به یه جایی برسن

الان دیگه با این قیمت ها همونم امکان پذیر نیست 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

گاج رو اصلاااا پیشنهاد نمیدم اگر درست خیلییی قویه برو قلمچی اگر پایه‌ت ضعیفه اونجا انگیزه تو بدتر ا ...

چون سطح بالاست؟ 

خب از کجا بفهمم پایه م خوبه یا نه ؟ 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
خب بعد اون هزینه دو میلیون یعنی چی  هر آزمون دو میلیون هر ماه دو میلیون  یا مثلا کل آزمو ...

دو میلیون بیشتره

فکر می‌کنم امسال ۴ یا پنج تومن باشه 

اما برای کل ساله

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

دقیقاً کنکور تنها راه نجات قشر ضعیف بود برای اینکه به یه جایی برسن الان دیگه با این قیمت ها همونم ...

بی عدالتی محض 

من خیلی خوندم خیلی ولی چون کلاس ریاضی و فیزیک باید میرفتم و‌پدرم معلم بود و‌نداشت نتونستم این دوتا رو عالی بزنم نزول کردم رشتم بد نیست اما اونیم که میخام نیست

خلاصه که دوستای مرفهم با کلاس رفتن و بهترین شرایط رفتن بالا 

>*
بی عدالتی محض  من خیلی خوندم خیلی ولی چون کلاس ریاضی و فیزیک باید میرفتم و‌پدرم معلم بود و‌ ...

اینجوریه ک پول پول میاره 

چون پول داشتن رفتن کلاس قبول شدن رشته ی خوب و پول دار میشن 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
بی عدالتی محض  من خیلی خوندم خیلی ولی چون کلاس ریاضی و فیزیک باید میرفتم و‌پدرم معلم بود و‌ ...

متأسفم واقا

حتی اگه علم بهتر باشه، لازمه ‌‌‌‌ی رسیدن بهش پوله...