2777
2789
عنوان

روی کمد و روی یخچال و روی کابینتا

568 بازدید | 15 پست

این جور جاهارو کیا دستمال میکشن و گردو غبارشو پاک میکنن ؟ من اینکارو چن وقت یبار میکنم ولی یکی میگفت موقع خونه تکونی فقط دسمال میکشم 

شماها چیکار میکنید ؟🍀

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

Lمامان منم مداوم این کارو میکنه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای یبار یا بیشتر 

چون سفیده همه چی زود لک میشه و خوشم نمیاد کثیف بمونه

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
طی حوله ای  تمیز مخصوص تو مواد شوینده ملایم میزنم با دسته میمالم به اونا بعد خشک میکنم از اینست ...

چه موادی من هرچی دستمال میکشم اونایی که رنگش خاکستری هست مثل حالت چربی میشه 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
متوجه نشدم بیشتر میشه توضیح بدید لطفن؟

طی حوله ایای یه تکه مربعیا تمیز مهصوص اینکار بزار 

یه ظرف شوینده کفی درست کن مثل مثلا آب و شامپو فرش 

طیو بزن توش بکش رو کابینتا و …. 

بعد که تمیز شد با دستمال خشک کن برای سرامیکای دیوارم جواب میده سریع و راحت

>*
طی حوله ایای یه تکه مربعیا تمیز مهصوص اینکار بزار  یه ظرف شوینده کفی درست کن مثل مثلا آب و ...

اره خوبه اینم 

امروز اینقد سابیدم شون از کت و کول افتادم دیگه ضعف که میرم ناچارا می شینم 

عین فرفره آدم باید بچرخه 

باور کن کافیه خواب بمونم بیدار که میشم انگار یه هفته است این خونه دست نخورده 

گاهی میگم انگار خونه امون جن داره هیچی رو هیچی بند نمیاد البته من بچه هام دست به سیاه و سفید نمی زنن اصلنننن