2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کی گفته بیمارستان دولتی پر از دانشجو هست هزار نفر میان انگشتت میکنن حالا برو متوجه میشی

وایی انقد من معاینه شدم که خدا شاهده آخرا دیگه سر شده بودم من ده ساعت بستری بودم بیشتر از صد بار معاینه شدم 

پوف یادم میاد اعصابم خورد میشه 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

نه کی گفته بیمارستان دولتی پر از دانشجو هست هزار نفر میان انگشتت میکنن حالا برو متوجه میشی

عزیزم همه ی بیمارستانارو نمیگم که 

همدان اینطوری شده 

الان بیمارستان بوعلی خصوصیه ولی هر کی میره از زایمانش راضی نیست 

منم دنبال ی زایمان راحتم نمیخوام به خودم عذاب بدم که 

ولی پرس و جو کردم گفتن بری اتیه بهتره تا بری بوعلی 

سمت ما بیمارستان خوب نیست😕

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
وایی انقد من معاینه شدم که خدا شاهده آخرا دیگه سر شده بودم من ده ساعت بستری بودم بیشتر از صد بار معا ...

دقیقا دختر خالم بیچاره میگفت تا ۶ماه مدفوع رو واستاده میکرد البته عذر میخوام

دوستمم ماه پیش دولتی زایمان کرد نفله شد انقد دستش زدن کیسه ابش پاره شد اخرشم سزارین شد

فامیلمون زایمان کرد دکترش اومد ولی بخیه اینارو نزد پرستار کنار دستش بود اون کارارو انجام میداد😕

عزیزم نمی‌دونم کدوم شهر هستی ولی مشهد اینطوری نیست. متخصص خودش هم بخیه میزنه 

قضیه ی ماما همراه با پزشک منافاتی نداره. یعنی شما هم میتونی ماما همراه داشته باشی هم لحظه ی زایمان متخصص بیاد بالا سرت. اتفاقا تو طبیعی بهتره خرج کنی و به فکر خودت باشی. سزارین  ده دقیقه ای یک برش میدن و میدوزن و تموم. 

اگه با بیمارستانی که میخوای بری قرار داد داری لازم نیست نگران باشی چون حتما نباید جداگانه هم با پزشک هم با بیمارستان قرارداد داشت. 

پزشک هزینه ی زایمانت رو از  بیمارستان میگیره نه مستقیم از شما 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

عزیزم نمی‌دونم کدوم شهر هستی ولی مشهد اینطوری نیست. متخصص خودش هم بخیه میزنه  قضیه ی ماما همرا ...

ممنونم از راهنماییتون 🌹❤️

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️