2777
2789
عنوان

زایمان

220 بازدید | 36 پست

سلام دوستان 

الان هزینه زایمان طبیعی بدون بیمه چقدر میشه؟

و اینکه اگه دکتر با ی بیمه قرار نداشته باشه واسه بیمارستان هم نمیتونه بیاد؟ 

دکتر خودم با بیمه سلامت قرارداد نداره بخوام برم بیمارستان دکترمم حتما باید با این بیمه قرارداد داشته باشه؟ 

نمیدونم چکار کنم

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️

بله 

پزشک باید تو همون بیمارستان مشغول به کار باشه 

آزاد که حسابی تیغت میزنن دختر 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

توی بارداری اول باید بیمارستان رو انتخاب کنی بعد دکتر 

چون شاید دکتری که میری با بیمارستانی که بیمه داری ، یکی نباشن 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله  پزشک باید تو همون بیمارستان مشغول به کار باشه  آزاد که حسابی تیغت میزنن دختر

تو همون بیمارستان مشغوله 

ولی رفتم مطبش گفت با سلامت قرارداد نداره ایرانیان بگیر 

ماهم واسه زمستون میخوایم تامین اجتماعی بگیریم همسرم میگه دیگه ایرانیان نمیگیرم 

الان مشکلم اینه که اگه با بیمه سلامت برم بیمارستان دکترم زایمان رو انجام میده یا نه🤦

دکتر از بیمارستان دستمزدش رو میگیره وقتی بیمارستان قرارداد داشته باشه دیگه به دکتر کاری نداری

هزینه زایمان یکی از آشناهامون گفت طبیعی ۷ تومن هست

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
توی بارداری اول باید بیمارستان رو انتخاب کنی بعد دکتر  چون شاید دکتری که میری با بیمارستانی که ...

بیمارستانم با بیمه قرارداد داره دکتره هم تو همون بیمارستان کار میکنه ولی نمیدونم واسه زایمانم باید چکار کنم 

تو مطبش گفتن با سلامت قرارداد نداره

تو همون بیمارستان مشغوله  ولی رفتم مطبش گفت با سلامت قرارداد نداره ایرانیان بگیر  ماهم و ...

اها 

زایمان که انجام میده ولی از لحاظ هزینه شاید به مشکل بخوری. مثلا آزاد حساب بشه 

تا جایی من میدونم متخصص واسه زایمان طبیعی نمیاد

چرا عزیزم. پس این همه زن پیش کی زایمان کردن ؟!

😳😳😳 پس کی میاد

ماما هست

بیمارستان دولتی ک نمیان

خصوصی هم درداتو میکشی ۸سانت شدی دکتر میاد اونم معجزه نمیکنه همچنان خودت باید کمک کنی ب خودت 

در نهایت یه مشت پول مفتی میدی بیمارستان

خدایا شکرت
ماما هست بیمارستان دولتی ک نمیان خصوصی هم درداتو میکشی ۸سانت شدی دکتر میاد اونم معجزه نمیکنه همچنا ...

اخه تو بیمارستانه کار میکنه برا چی موقع زایمان نباید بیاد😕 

اینهمه پول ویزیت برا چی میگیره پس😐

بیمارستانم با بیمه قرارداد داره دکتره هم تو همون بیمارستان کار میکنه ولی نمیدونم واسه زایمانم باید چ ...

بهتره برید اداره بیمه سوال کنی 

چون طرف حساب شما بیمارستانه نه دکتر. یعنی هزینه ی زایمان رو ، دکتر از پولی که به بیمارستان میدی ، دریافت می‌کنه جداگانه که نمیدی بهش. 

ولی مثلا برای ویزیت که میری مطب دکتر ، حتما لازمه که با دکترت هم بیمه هماهنگ داشته باشی