2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 36 پست
ماما هست بیمارستان دولتی ک نمیان خصوصی هم درداتو میکشی ۸سانت شدی دکتر میاد اونم معجزه نمیکنه همچنا ...

فامیلمون زایمان کرد دکترش اومد ولی بخیه اینارو نزد پرستار کنار دستش بود اون کارارو انجام میداد😕

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
متخضض از لحظه شروع درد نیست وقتی ۸سانت باز شدی  میاد

اره خب . روال عادیش همینه 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تو بیمارستانه کار میکنه برا چی موقع زایمان نباید بیاد😕  اینهمه پول ویزیت برا چی میگیره پس ...

ببین طبیعی حساب کتابی پاش نیست یهو نصف شب کیسه آبت پاره شه انقباضت شروع شه دکتر از همون لحظه که نمیاد پرستارا باهاش در تماسن تا شما به زمان به دنیا امدن نی نی نزدیک بشی بعد اون میاد.

واسه طبیعی همه میگن ماما خصوصی بگیرین از اول دردا هست کمرتو ماستژ میده راهای کاهش دردو میگه

خدایا شکرت
بهتره برید اداره بیمه سوال کنی  چون طرف حساب شما بیمارستانه نه دکتر. یعنی هزینه ی زایمان رو ، ...

واسه هزینه های مطب مشکلی ندارم الان دارم ازاد ویزیت میدم چون کلا فرق بیمه و ازادش ۲۰ تومنه 

سونو اینامم ازاد میرم ولی انگار هزینه زایمان رفته بالا  

اره باید بپرسم مطمئن بشم

ببین طبیعی حساب کتابی پاش نیست یهو نصف شب کیسه آبت پاره شه انقباضت شروع شه دکتر از همون لحظه که نمیا ...

اره نظر خودمم اینه ک ماماهمراه داشته باشم

فامیلمون زایمان کرد دکترش اومد ولی بخیه اینارو نزد پرستار کنار دستش بود اون کارارو انجام میداد😕

متخصصا واسه طبیعی چندان تحویلی نمیگیرن پس چرا پول مفت بدیم .

من کرمانم میرم بیمارستان تامین اجتماعی اولیم همونجا بودم راضی بودم این یکیم انشالله میرم همونجا رایگان

خدایا شکرت
متخصصا واسه طبیعی چندان تحویلی نمیگیرن پس چرا پول مفت بدیم . من کرمانم میرم بیمارستان تامین اجتماعی ...

منم میخوام برم بیمارستان تامین اجتماعی 

چون بیمارستانه با بیمه سلامت هم کار میکنه دکترمم تو همین بیمارستان هست ولی نمیدونم اگه با بیمه سلامت برم دکتره بیاد یا نه دیروز اصرار داشتن ایرانیان بگیریم همسرمم میگه الان ی هزینه بدیم واسه ایرانیان زمستونم بدیم واسه تامین برا چی 

متخصصا واسه طبیعی چندان تحویلی نمیگیرن پس چرا پول مفت بدیم . من کرمانم میرم بیمارستان تامین اجتماعی ...

انشالله به سلامتی فارغ بشی عزیزم ❤️

منم میخوام برم بیمارستان تامین اجتماعی  چون بیمارستانه با بیمه سلامت هم کار میکنه دکترمم تو هم ...

ایرانیان مثل تامین هزینه زیادی نداره و میتونی فقط خودت ب تنهایی بیمه بشی

خدایا شکرت

نیمه دولتی گفت ۷۰۰ هزار تومن فقط هزینه زایمان 

تحت بگیری بمونی شبی دو تومن

من رفتم دولتی با صفر تومن هزینه ولی خب زایمان سختی داشتم

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

ایرانیان مثل تامین هزینه زیادی نداره و میتونی فقط خودت ب تنهایی بیمه بشی

الان نفری ۱۵۰۰ میگیره 

پرسیدم واسه اون همسرمم باید بگیره تنهایی دیگه قبول نمیکنن

بدون بیمه؟

بیمه سلامت داشتیم 

کلا زایمان طبیعی رایگانه تو بیمارستانای دولتی

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

سعی کن بیمارستان دولتی نری

من همدانم 

الان دیگه سطح بیمارستان خصوصی و دولتیمون یکی شده 

حتی گفتن بری دولتی بهتره تا خصوصی 🤦😐 

دارم بین بد و بدتر انتخاب میکنم