مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
خرجش دوران ۹ماه بارداری توی این زمونه و با این همه دکتر ازمایش و زایمان من حدس میزنم بیشتر از ۱۰۰تومن خرج در میاد حالا خرجای بعد زایمان و بدنیا اومدن خریدهای بچه ب کنار
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
استاترهرشهروهرخانواده فرق داره بنظرم بالا۱۵هستی بدنیابیار
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اینایی هم که الان اینجا تاپیک میزنن تو پول دکتر و دارو بچشون هم موندن لابد کافرن
بچه پول و رفاه میخواد خدا هم با دنیا اومدن بچه از اسمون پول نازل نمیکنه
تو یکی بیار از جایی که فکرش نمیکنی بهترین لباس و غذا گیرش میاد یکی سخت نیست اسی من ۴ تا بچه دارم ...
منظورم به استارتر نیست به حرف شماست
ولی نمیدونم چرا این بچه ها کار که ی لباس تنشون نیست یا بچه پنج ساله تو سرما و گرما سر کار. یا تو آشغالا دنبال غذا اینا چرا روزیشون نمیده از جایی که فکرش نمیکنن.