2821
2789
عنوان

حمله پانیک

457 بازدید | 40 پست

از سال ۹۴ به این درد دچار شدم خسته شدم کسی بوده که حمله پانیک داشته باشه با دارویی چیزی خوب بشه؟

حالم خیلی بده

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نفس تنگی که هر لحظه دارم یه نفس تنگی خیلی شدید هست

بعضی شبا حالت سکته بهم دست میده صورتم و دستام سوزن سوزن و بی حس میشن 

آره من داشتم خیییلیییی حس بدیه خداروشکر درمان شد رفتم روانپزشک دارو داد خوب شدم 

دکتر ب من اسپری داده خارجیه و قیمتش بالاس ولی تاثیری نداره

تشخیص پنیک گرفتی؟ شاید کمبود ویتامین داری. در حالتای خاص پیش میاد وقتی عصبی میشی یا کلا اینطوری میشی؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نفس تنگی که هر لحظه دارم یه نفس تنگی خیلی شدید هست بعضی شبا حالت سکته بهم دست میده صورتم و دستام سو ...

من بدترین خاطره ام این بود به کسی نگفته بودم و تو مهمونی خونه پدربزرگم این طوری شدم بعد ترین و سخت ترین درجه اشم بود دست و پام میلرزید پاهام شل شد افتادم قرمز شده بودم نفسم بالا نمیومد هوشیاریم هم کم شده بود همه داشتن بالا سرم گریه میکردن یکی چک میزد یکی آب میریخت روم اصلا یه وضعی

تشخیص پنیک گرفتی؟ شاید کمبود ویتامین داری. در حالتای خاص پیش میاد وقتی عصبی میشی یا کلا اینطوری میشی ...

تنگی نفسم همیشه هست ولی حمله وقتی که خیلی ناراحتم 

من بدترین خاطره ام این بود به کسی نگفته بودم و تو مهمونی خونه پدربزرگم این طوری شدم بعد ترین و سخت ت ...

منم همینجوری میشم دخترم ۵ سالشه خیلی می‌ترسه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز