2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 40 پست

من دقیقا از سال ۹۴ درگیرم الانم با حمله شدید بیدار شدم جوری که تو خواب فک کردم دیگه تموم شدددددد 

دارو خوردم خیلی کنترل شد ولی باز برمیگرده اونم به خاطر شرایط زندگیمه بعنی خانواده ام منو به این درد بی درمان مبتلا کردن 

خیلی حال بدیه خیلی ....من طرف چپ بدنم کاملا لمس میشه  گاهی حتی زبونم

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
منم پنیکم.دیشب ی کوچولو پنیک شدم شماهم مث من هرروز انرژی منفی دارین بخاطرش؟ و نمیتونین لذت ببرین ا ...

اره عزیزم منم هر دقیقه دارم از تنگی نفس عذاب میکشم

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر ب من اسپری داده خارجیه و قیمتش بالاس ولی تاثیری نداره

اصلا به اسپری و دارو اینا برطرف نمیشه منم اول همین فکرو کردم برو روانپزشک اصلا هم گوش نده وابستگی میاره یا چی این طوری نیست به خدا راحت شدم من 

تنگی نفسم همیشه هست ولی حمله وقتی که خیلی ناراحتم 

خوب تنگی نفست از پنیک نیست، اسپری هم احتمالا برای تنگی نفس هست. شما برای پنیک باید پیش روانپزشک برین. داروهای خاص خودش داره و معمولا اثرگذاره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من چون علاوه پر پانیک استرس و افسرگی هم داشتم یکسال دارو خوردم  ولی خود پانیک بعد ۲ یا ۳ ماه ک ...

خداروشکر گله من

پس چرا پنیک دوست من خوب نمیشه

چند ساله

دکتر فقط داروهاشو تمدید میکنه

ب نظرت دکترش رو عوض کنه؟

من دقیقا از سال ۹۴ درگیرم الانم با حمله شدید بیدار شدم جوری که تو خواب فک کردم دیگه تموم شدددددد&nbs ...

منم زبونم میگیره دهنم بشدت شروع به لرزیدن میکنه و منم خانوادم باعث شدن به این حالت مبتلا بشم

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...
منم زبونم میگیره دهنم بشدت شروع به لرزیدن میکنه و منم خانوادم باعث شدن به این حالت مبتلا بشم

بله متاسفانه لرزش لب و فک ........ احساس خفگی و کمبود هوا تقلا برا نفس کشیدن ........هییییی 

ضربان کوبنده وبالا 

یه راه غیر علمی  هواپونونو رو سرچ کنید تو گوگل و اینستا شاید تاثیر داشت

وقتی خانواده ات هر لحظه گند زدن تو زدگیت و گند زدنشون تموم نمیشه این چیزا جواب نمیده البته برا کسایی که در اثر عوامل خارجی بوده 

ی سریا ارثی هست شاید برا اونا جواب بده

منم همینجوری میشم دخترم ۵ سالشه خیلی می‌ترسه 

وای😭😭😭 خیلی سخته دکرت میکنم 

همین که تعریف کردم بچه هم بود تو مهمونیه مامانش میگفت تا ۳ ماه به زور خوابش میبرد  هر بار هم میبینتم میگه یادته بیهوش شدی؟ 

انشالله درمان میشی عزیزم 

توجه کن ببین چه زمان هایی بیشتر این حالت بهت دست میده ازشون دوری کن  استرس رو تا حد ممکن از خودت دور کن 

مثلا من تو تایکی کسی جیغ میزد و تو ماشین این طوری میشدم