2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 137 پست
عزیزم چطوری خودتو بازنشسته پیش از موعد کردی؟؟

با دوره دانشگاه ۲۳ سال سابقه حساب شد با مدرک فوق لیسانس الان حقوقم تازه شده نه تومن . حقوقم بدرد نمیخوره . همش میگم خدای درهای رزقت را باز کن . یه راه پولدار شدن پربرکت به من نشون بده و برام باز کن . از پس توقعات پسرمم بر نمیام . هرچند شاید خودش تا پنج شش سال دیگه به درامد برسه ان شاءالله 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
منظورم ازینکه گفتم خوشبحالشون  بخاطر حقوق و مسائل مادی نبود  کلا ادب و فرهنگ و شخصیت معل ...

ممنون خیلی لطف دارین🙃💙

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا اینقدر نسنجیده اقدام میکنه فک میکنم شوهرت از این ادماست که میخواد ی شبه راه صدساله رو بره

شوهر من کلا عقل نداره هیچ برنامه و هدف خاصی هم واس زندگی نداره فقط یهو تیز میکنه ی کاریو کنه ب هرقیمتی شده باید بکنه. حرف هیچکسم گوش نمیده کله شقه

وای میفهمت شوهر منم اینطوریه.خیلی از دستش حرص خوردم.تازه زبونشم سر من درازه که تو باعث شدی فلان ضرر ...

واس توام؟؟؟؟؟شوهر من ۴۰۰پولو گذاشته بود بانک سود میگرفت. گفتم راکت نذار ماشین بخر تو با پارس خودت رانندگی کن منم با mvm  اینو بذاریم تو پارکینگ فقط بره روش. گف باشه در آورد جیلی گرفتیم بعد چندماه شد ۵۵۰ ، گفتم خب دیگه بفروشیم بریم زمین بخریم زمین هم پیدا کرده بودم . گف اتوماته توروخدا یکم دیگه باهاش برونم ازش سیر نشدم آقا رفت مست کرد زد خوار مادر ماشینو سرویس کرد الانم پرو پرو ب من میگه پول من تو بانک بود تقصیر تو شد در آوردم همش رفت... میگم من از ۴۰۰ پولتو رسوندم ب ۵۵۰ گفتم زمین بخریم همون زمین ۵۵۰تومنی رو گرفته بودیم الان پولت از ۱ میلیاردم بیشتز شده بود تو رفتی تصادف کردی گردن منه؟

ببین صرفا بخوای معلمی بکنی و با اون حقوق گذران زندگی داشته باشید باید از خیلی چیزا بگذری یعنی نه تف ...

شوهرمنم همش میگه خونمون را بکوبیم بریم تو کار ساخت و ساز 

ولی من نمیزارم میگم دوازده ساله همه درامدم را خرج بازسازی های مختلف داخلش کردم . حرفشو نزن . 

تا میخاد مخم را بشوره پا میشم از کنارش میرم . 

خونه نصف نصفه بنام دوتامون

شوهرمنم همش میگه خونمون را بکوبیم بریم تو کار ساخت و ساز  ولی من نمیزارم میگم دوازده ساله همه ...

خلاصه استارتر معلمی اگه شغل دوم نداشته باشی زنده میمونی اما اصلا زندگی نمی کنید

واس توام؟؟؟؟؟شوهر من ۴۰۰پولو گذاشته بود بانک سود میگرفت. گفتم راکت نذار ماشین بخر تو با پارس خودت را ...

آره بابا 

خونمون رو فروخت پولشو گذاشت بانک به سود مختصرش راضی بود.همزمان خونه هی گرون شد.هی گفتم پولو دربیار خونه بخر تا آخر عمر مستاجر میمونیما....آخر ارزش پول یک سوم شد رفت تو بیابونهای اطراف شهر خونه خرید...پاقعا جاش بده هیچ امکاناتی نداره.همش بچم غر میزنه.الانم میگه تقصیر توئه من اینجا خریدم.

آره بابا  خونمون رو فروخت پولشو گذاشت بانک به سود مختصرش راضی بود.همزمان خونه هی گرون شد.هی گف ...

مردها همینند . به غرهاشون گوش نده . همیشه بهترین تصمیم مال ما زنهاست ولی قدر نمیدونن

بی خیال 🤣🤣

آره بابا  خونمون رو فروخت پولشو گذاشت بانک به سود مختصرش راضی بود.همزمان خونه هی گرون شد.هی گف ...

الانم شکر کن که اینو خریدین

برادرشوهرم صدو بیست سهم ارثشو گرفت هر خونه ای پیدا میشد زنش ایراد می گرفت یهو دلار رفت بالا ، خونه گرون شد پولشون موند با یه بچه معلول دارن میندازنشون بیرون  . توان اجاره هم ندارن دیگه

وای خیلی بده.... آدم بیشتر از ضررهایی که کرده از این حرص میخوره که سرکوفت و نیش و کنایه هاشون واس ماس...

مام ۳تا ماشین ک دادیم رفت الان ی ۲۰۶ مدل پایین زیر پامونه, هروز تعمیرگاهه دیروز اومده میزنه تو سرو کله‌ش میگه تو عمرم همچین ماشین داغونی سوار نشدم همیشه ماشین صفر و خوب زیر پام بوده منو مضحکه خواست و عام خودت کردی ب این روز انداختی

ینی انقد عصبانی شدم فنجون دستم بود داشتم چای میخوردم پرتش کردم رو سرامیکا هزار تیکه شد گفتم دیگه بسه دهنتو ببند انقد سرکوفت ضررهایی ک کردیو ب من نزن میخواسی مست نکنی بشینی پشت فرمون  بخدا دیگه آلرژی پیدا کردم رو این حرف