2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 137 پست
من بلند پرواز نیستم برعکس واقع گرام نمیدونم بر حسب شغل خودمه یا پدرم ادمای با سطح مالی بالا بودن ک م ...

شخصيت واقعي ادما واقعا تا قبل ازدواج خيلي مشخص نيست تا با كسي كامل معاشرت  نكني نميتواني بشناسيش پس اينو خيلي روش مانور نده ، مهمترين چيز شناخت خودت و دورنما و انتظاراتيه كه از زندگي داري يكي سفر مشهد خوشحالش ميكنه يكي سفر اروپا مهم اينه ادم بدونه خودش چي هست چي راضيش ميكنه اين ادم ميتوانه در ساخت اون انتظارات كمكش كنه يا نه؟؟كه بعدها نه خودشو سرزنش كنه نه اون همسرشو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اگه طرف جنمش رو داشته باشه میتونه کسب درامد کنه

خیلی راحت 

دوست نامزد من مغازه زده واسه خودش 

پیانو و گیتار و...

کلی درآمد داره از اونجا

کنارشم معلمی میکنه

بنظر من که خیلی خوبه،با یک تیر چند نشان زدنه 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
منم و همسرم معلمیم . خواهرهامم معلمند پدر مرحوم که صلوات خدا بر او باد هم معلم بود و پدر شوهرم .&nbs ...

میفهمم واقعا میدونم من خودمم معلمم ماهی ۶ تومن دستمو میگیره میذونم برای من بیشتر شخصیت طرف مهمه و این ک ریاضی رو میشه خیلی راحت تدریس کرد و کسب درامد کرد

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
😂پول رو پول میاد همینه ها

دقیقا ب بعضیا می افته. مثلا ما یه ۴۰۰ داشتیم گفتیم بدیم ماشین بخریم تکونش ندیم ۴۰۰ دادیم جیلی گرفتیم رسید به ۵۵۰ تومن گفتم بریم یه تیکه زمین بخریم فرداش همسرم رفت تصادف کرد باهاش ماشین کلا داغون شد با خسارت ماشینی ک باهاش تصادف کردیم هیچی نموند.

خیلی راحت  دوست نامزد من مغازه زده واسه خودش  پیانو و گیتار و... کلی درآمد داره از اونج ...

منم همین فکرم داارم

دقیقا ب بعضیا می افته. مثلا ما یه ۴۰۰ داشتیم گفتیم بدیم ماشین بخریم تکونش ندیم ۴۰۰ دادیم جیلی گرفتیم ...

وای بمیرم 💔🥺

دقیقا ب بعضیا می افته. مثلا ما یه ۴۰۰ داشتیم گفتیم بدیم ماشین بخریم تکونش ندیم ۴۰۰ دادیم جیلی گرفتیم ...

ای وای

خدا رحم کرده بازم خداروشکر که طوریش نشده

ولی هرکسی انگار ی رزق و روزی مشخص شده ای داره 

بیشتر از اون چیزی ک باید انگار نمیشه به دست اورد

با توجه به این ک شغل دوم هم داره عالیه

ولی خوش بحال بچه هاتون   پدر و مادرشون دوتاشونم فرهنگی باشن😍

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
با توجه به این ک شغل دوم هم داره عالیه ولی خوش بحال بچه هاتون   پدر و مادرشون دوتاشونم فر ...

ممنون عزیزم😂چرا خوشبحال معلما ک حقوق شون کمه

منم همین فکرم داارم

ببین صرفا بخوای معلمی بکنی و با اون حقوق گذران زندگی داشته باشید باید از خیلی چیزا بگذری

یعنی نه تفریح خاص داشته باشی نه....

ولی معلمی یه بُعد خیلی خوبی داره اونم اینه که مرد میتونه کنارش شغل آزاد داشته باشه حالا هر شغلی

خیلی از همکارای بابای منم اینجورین

مثلا یکی تو فامیل طلافروشی داره

بابام خودش تو کار صادرات هست

همکارش تو کار ساخت و ساز

یکی کفش فروشی داره

یکی  آجیل فروشی داره و...

درآمدشون هم خیلی خوبه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

[QUOTE=298424114]ن اره میدونم ک میشه میخواستم ببینم روالش چطوریه[/QUOT والا من درجریان نیستم😂🙃

وای بمیرم 💔🥺

خدانکنه عزیزم. تازه این یه گوشه از ضررهایی بود ک کردیم یه پارس ۹۷ و ام وی ام ۹۴ و یه سرویس طلا و یه تک پوش هم سر بی کفایتی های همسرم ب باد رفت. سرمایه گذاری تو بورس و.‌. بهش هنوز فکر میکنم قلبم درد میگیره. ۳تا ماشین دادیم رفت الان من بی ماشین شدم زیر پای همسرمم یه ۲۰۶ قراضه مدل ۸۹ هستش