2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 83 پست

احوال پرسی کرد حالا مامانمم همش میگفت کیه منم گفتم شوهر فلانی 

خودم تو شک بودم گفت میتونی حرف بزنی گفتم اره ندونستم چی میخواد بگه من با دوستم چت کردم اینستا که شوهرم چه جنسی چه عاطفی سرده خلاصه دردودل 

این احمق رفته خونده گفت من مثل برادرت شوهرتم برادرم چرا اینجوری رفتار میکنه من داشتم سکته میکردم همش میگفتم اها زدم قطع کردم گوشیو پیام دادم مادرم پیشمه نمیشه حرف بزنم

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چی دوستم اینقدر میگه شوهرم شوهرم اصلا بهش نمیاد همچین ادمی باشه قسمم داد که به خانومم چیزی نگی حساس میشه میخوام مشکلتونو حل کنم بهم زنگ بزن تونستی گفتم نمیتونم زنگ بزنم الان پیام داد که شوهرت قوای جنسیش خوبه ؟

چندبار رابطه دارین در هفته ازاین غلطا 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

حالا چی دوستم اینقدر میگه شوهرم شوهرم اصلا بهش نمیاد همچین ادمی باشه قسمم داد که به خانومم چیزی نگی ...

چه گوه خوریا😐بلاکش کن

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

دوستم جمعه ها میاد خونه مادرش تا یکشبنه بخاطر بارداریش این بیشعور برگشت گفت خانومم نیست امشب وقتم ازاده 

منظورش چیه بنظرت همش داره غلط میکنه مثلا چقدر طول میکشه ازاین سوالا 

دوستم چی بدبخت سراین قسم میخورد💔

چه گوه خوریا😐بلاکش کن

کثافت حال بهم زن دکمشو زدم اخه بگو مردک به توچه وای دلم خونه واسه دوستم منو اون عین خواهریم اگه بفهمه نابود میشه

دوستم جمعه ها میاد خونه مادرش تا یکشبنه بخاطر بارداریش این بیشعور برگشت گفت خانومم نیست امشب وقتم از ...

ب هیچ عنوان جوابشو نده از بی شرفیشه این پیامارو میده فردا خدا نکرده چیزی پیش بیاد میگن تقصیر شما بوده بگو دیگه از این پیاما ببینم ب دوستم میگم دیگم جوابشو نده 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

دوستم جمعه ها میاد خونه مادرش تا یکشبنه بخاطر بارداریش این بیشعور برگشت گفت خانومم نیست امشب وقتم از ...

هر چ سریعتر بلاکش کن . مردک بیشعور هول . خیلی از مرد ها وقت بارداری زنشون عقلشون میدن دست آلت جنسی شون.  ی کلمه جوابش نده . 

احوال پرسی کرد حالا مامانمم همش میگفت کیه منم گفتم شوهر فلانی خودم تو شک بودم گفت میتونی حرف بزنی گف ...

به نظرم شما خیلی اشتباه کردید جوابش رو اینطوری دادید 

اون اینو به پای موافقت شما می‌ذاره 

باید میگفتی به شما مربوط نیست .دیگه مزاحم نشید وگرنه مجبور میشم هم همسر خودم وهم همسر شما رو در جریان بذارم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
ب هیچ عنوان جوابشو نده از بی شرفیشه این پیامارو میده فردا خدا نکرده چیزی پیش بیاد میگن تقصیر شما بود ...

تا شروع کرد سوال پرسیدن بلاک کردم 

به نظرم شما خیلی اشتباه کردید جوابش رو اینطوری دادید اون اینو به پای موافقت شما می‌ذاره باید میگفتی ...

اخه مامانم پیشم بود نمیشد بگم 

مامانم پرسید چی گفت گفتم میگه با کیمیا دعوام شده باهاش حرف بزن برگرده خونه مامانم نمیدونه من با شوهرم مشکل دارم 

هر چ سریعتر بلاکش کن . مردک بیشعور هول . خیلی از مرد ها وقت بارداری زنشون عقلشون میدن دست آلت جنسی ش ...

🤣🤣🤣 اخ قربونت بااین حرف زدنت 

بلاک کردم مرتیکه احمقو

کثافت حال بهم زن دکمشو زدم اخه بگو مردک به توچه وای دلم خونه واسه دوستم منو اون عین خواهریم اگه بفهم ...

😭 شوهر خواهر عوضی منم حرفایی بیخودی ب من زد . من ب شوهرم گفتم چون می‌دیدم چقدر بهش اعتماد داره و داره بهش کمک مالی می‌کنه خواستم بشناستش . خواهر م فهمید و ما سالهاست قطع رابطه هستیم فقط گاهی کوتاه خواهرم میبینم . خدا نابود کنه هرچی مرد هول و کثافته 

اخه مامانم پیشم بود نمیشد بگم مامانم پرسید چی گفت گفتم میگه با کیمیا دعوام شده باهاش حرف بزن برگرده ...

سریع قطع میکردی وپیام می‌دادی 

امان از این مردا 

اکثرا زمان بارداری همسرشون بهشون خیانت میکنن 

تف به ذاتشون

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
😭 شوهر خواهر عوضی منم حرفایی بیخودی ب من زد . من ب شوهرم گفتم چون می‌دیدم چقدر بهش اعتماد داره و دا ...

😞😞😞😞بدبخت دوستم که بچه این حروم لقمه رو به دنیا میاره اون الان فکر میکنه شوهرش خیلی وفاداره من شوهرم بهم خیانت کرده میفهمم چقدر سخته