2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 83 پست
😭 شوهر خواهر عوضی منم حرفایی بیخودی ب من زد . من ب شوهرم گفتم چون می‌دیدم چقدر بهش اعتماد داره و دا ...

شوهرت چی گفت وچیکار کرد؟

خواهرت طرف شوهرش رو گرفت؟

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
🤣🤣🤣 اخ قربونت بااین حرف زدنت بلاک کردم مرتیکه احمقو

عزیز دلم 🤣😘من حالت میفهمم . دیگه ب هیچ عنوان درد دل زندگیت پیش احدی نکن حتی کلامی . مکتوب ک اصلاااا و ابدا .. دلت خیلی پر شد برو روانشناسی مشاوری چند تومن پول میدی طرف غریبه است دلت خالی کن برگرد راهکار خوب داد ک چه بهتر نداد بی دردسر سبک شده دلت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سریع قطع میکردی وپیام می‌دادی امان از این مردا اکثرا زمان بارداری همسرشون بهشون خیانت میکنن تف به ذا ...

قطع کردم همون موقع بخدا خیلی بیشرفه 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

عزیز دلم 🤣😘من حالت میفهمم . دیگه ب هیچ عنوان درد دل زندگیت پیش احدی نکن حتی کلامی . مکتوب ک اصلااا ...

توبه غلط کنم

نمی‌دونستم گوشی دوستمو چک می‌کنه 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

شوهرت چی گفت وچیکار کرد؟خواهرت طرف شوهرش رو گرفت؟

شوهرم خیلی عصبانی و داغون شد چون براش از برادر بهتر بود . ازش خواهش کردم ک بخاطر حفظ زندگی و آبروی خانواده مون نره سراغش و ... هنوزم پر خشمه ولی . خواهرم بیچاره و داغون بخاطر بچه هاش موند تو زندگی . شوهرش عذرخواهی کرد پاشو بوسید و ... ببین کار بد یا حرف ناجوری نزد . یعنی نذاشتم . شروع کرد ک از حس و .. بگه پوکوندمش . 

با دوستت ارتباطت کم رنگ کن ب مرور . دلم سوخت براش 🥲

💔💔اون شهرغریبه تنها دوستش منم که بهم زنگ میزنه هفته ایی یکی دوروز میاد خونه مادرش عاشق شوهرشه

با دوستت ارتباطت کم رنگ کن ب مرور . دلم سوخت براش 🥲

زنشم واقعا قد بلند هیکل اوکی پوست سفید خوشگلم هست بگم واسه اینکه زشته این کارو میکنه

شوهرم خیلی عصبانی و داغون شد چون براش از برادر بهتر بود . ازش خواهش کردم ک بخاطر حفظ زندگی و آبروی خ ...

بعضی ها قدر نمیدونن وادم نیستند .اعتبارش رو از دست داد

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
اکثرا زن های خوشگل بیشتر خیانت میبینن. مرد وفا دار کم شده خیلی

اره بخدا میگفت یه مولا هست دعا مینویسه گفتم واستون دعا بنویسه اگه نتیجه دیدی پولشو بده احساس میکنم میخواست منو تیغ بزنه