2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 83 پست
😭 شوهر خواهر عوضی منم حرفایی بیخودی ب من زد . من ب شوهرم گفتم چون می‌دیدم چقدر بهش اعتماد داره و دا ...

شوهرت چی گفت وچیکار کرد؟

خواهرت طرف شوهرش رو گرفت؟

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
🤣🤣🤣 اخ قربونت بااین حرف زدنت بلاک کردم مرتیکه احمقو

عزیز دلم 🤣😘من حالت میفهمم . دیگه ب هیچ عنوان درد دل زندگیت پیش احدی نکن حتی کلامی . مکتوب ک اصلاااا و ابدا .. دلت خیلی پر شد برو روانشناسی مشاوری چند تومن پول میدی طرف غریبه است دلت خالی کن برگرد راهکار خوب داد ک چه بهتر نداد بی دردسر سبک شده دلت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سریع قطع میکردی وپیام می‌دادی امان از این مردا اکثرا زمان بارداری همسرشون بهشون خیانت میکنن تف به ذا ...

قطع کردم همون موقع بخدا خیلی بیشرفه 

خواجه های سایت درخواست ندین از سگ کمترا

عزیز دلم 🤣😘من حالت میفهمم . دیگه ب هیچ عنوان درد دل زندگیت پیش احدی نکن حتی کلامی . مکتوب ک اصلااا ...

توبه غلط کنم

نمی‌دونستم گوشی دوستمو چک می‌کنه 

شوهرت چی گفت وچیکار کرد؟خواهرت طرف شوهرش رو گرفت؟

شوهرم خیلی عصبانی و داغون شد چون براش از برادر بهتر بود . ازش خواهش کردم ک بخاطر حفظ زندگی و آبروی خانواده مون نره سراغش و ... هنوزم پر خشمه ولی . خواهرم بیچاره و داغون بخاطر بچه هاش موند تو زندگی . شوهرش عذرخواهی کرد پاشو بوسید و ... ببین کار بد یا حرف ناجوری نزد . یعنی نذاشتم . شروع کرد ک از حس و .. بگه پوکوندمش . 

با دوستت ارتباطت کم رنگ کن ب مرور . دلم سوخت براش 🥲

💔💔اون شهرغریبه تنها دوستش منم که بهم زنگ میزنه هفته ایی یکی دوروز میاد خونه مادرش عاشق شوهرشه

با دوستت ارتباطت کم رنگ کن ب مرور . دلم سوخت براش 🥲

زنشم واقعا قد بلند هیکل اوکی پوست سفید خوشگلم هست بگم واسه اینکه زشته این کارو میکنه

شوهرم خیلی عصبانی و داغون شد چون براش از برادر بهتر بود . ازش خواهش کردم ک بخاطر حفظ زندگی و آبروی خ ...

بعضی ها قدر نمیدونن وادم نیستند .اعتبارش رو از دست داد

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
اکثرا زن های خوشگل بیشتر خیانت میبینن. مرد وفا دار کم شده خیلی

اره بخدا میگفت یه مولا هست دعا مینویسه گفتم واستون دعا بنویسه اگه نتیجه دیدی پولشو بده احساس میکنم میخواست منو تیغ بزنه