2777
2789
عنوان

یه سوال از آیفون دارها

120 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من دو روزه که اشتراک سیب اپ رو خریدم اما هیچ کد یا لینک نصبی ارسال نکرده، فقط ی فیلم اموزشی فرستاده کهdeveloper modeرو فعال کنم،من طبق دستورالعمل پیش میرم اما اصلا چنین گزینه ای نیست. Ios۱۶دارم. لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید🌷💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیب اپ ولش کنید نریزید برید تو سایت برنامه ها بعد بیارید تو‌هوم اسکرین

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

یعنی آپ هم میشه؟ ایتا یا اسنپ رو چکار میکنی؟

من اشتراک ۳ ماهه سیب ام خریدم اما هیچ لینکی نفرستاده. میدونی چطورdeveloper modeرو فعال کنم؟

من خیلی با اسنپ و اپ کار میکنم اسیر شدم بخدا.....😔

من یه گوشی اندروید دارم‌واسه اینکه کارم راه بیافته

مدتی هم IoS واسم آپدیت نمیشه ینی پیامش میاد ارور میده

نمیدونین باید چیکار کنم؟

شماره میخواد که خب اپل آیدی منو فیک ساختن شماره چی بدم بهش آخه

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است

ینی با نسخه تحت وب باهشمون کار میکنین؟؟

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است

ینی با نسخه تحت وب باهشمون کار میکنین؟؟

اره اسنپ فود اسپاتیفای همشون با نسخه وب 

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا