2777
2789
عنوان

سرفه های شدید پسرم کسی هست کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 15385 بازدید | 38 پست
تست ریه داده؟؟ نکنه ریه هاش درگیر شدن.. باید پرهیزی هم داشته باشه..پرهیز از مغزیجات ادویه طالبی بس ...

تست ریه نه دکتر اسم و آلرژی فقط معاینه کرد گف ریش مشکلی نداره والا نمی‌دونم که دکترشو عوض کنم الان که با شما حرف میزنم داره خفه میشه خدایا

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا عین پسرمن این آسم آلرژی هس

عزیزم وقتی حمله بهش دست میده چیکار می کنی

یعنی شربت نئوتادین بدم ریه بچه خراب میشه؟

نه گلم..منظورم این بود بده...اگه ندی و یا درمان رو ادامه ندی بعد خداینکرده آسم و تنگی نفس تا آخر عمر باهاشه چون ریه ها درگیر میشن...متخصص خوب پیدا کن و درمان رو تا ۶ ماه ادامه بده..پسر خودم اینجوری بود و طول درمانش ۴ ماه بود و خداروشکر تا۹۵ درصد خوبشده ولی باز باید هواسم باشه چون با کوچیکترین سرماخوردگی  ممکنه که آسم آلرژی دوباره پیداش بشه..پسرم نصف شب سرفه میکرد از خاب شیرین بیدار میشد..بدو بدو میکرد سرفش می گرف

یه خانم تو بیمارستان بهم گفت آمپول بتامتازون یا دگزا بزن ارومش می کنه این درسته ایا؟متاسفانه تو شهرمون دکتر خوب نبودم

عزیزم وقتی حمله بهش دست میده چیکار می کنی

پسرمو ازش تست ریه گرفتن..داخل لوله فوت میکنه و لوله به یه دستگاه وصله..گوگل بزنی میاره..من هفته اول فهمیدم و تا آلرژیش بیشتر و بدتر نشده  سریع بردم متخصص... چون پسرم هیچ موقه نصف شب یا موقه بازی سرفه نمیکرد و به همین شک کردم..سرفه های نصف شبش خلط دار بود

یه خانم تو بیمارستان بهم گفت آمپول بتامتازون یا دگزا بزن ارومش می کنه این درسته ایا؟متاسفانه تو شهرم ...

بله آروم میکنه ولی موقت.. شاید دوهفته‌‌‌‌...اون آمپول عواض هم داره

شربت ایورامی هم دادم ولی اصلن اثر نکرده یه سره بی وقفه داره سرفه می کنه

فقط یدونه قرص سیتیریزین بده خوب میشه گلم .

یاهم نعنا دم کن با نبات بده بهش 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

آمپول دگزا و بتا فقط آروم میکنه ولی درمان نه

شما باید دنبال درمان قطعی و پیوسته باشی

پسرتون راحت خوب میشه فقط متخصص خوب ببرید

من خودم تهران شهریارم..پیش دکتر ابطحی بردم

پسرتون بهترشد؟

عزیزم پسرمنم بچگی آلرژی تنفسی داشت خاستی پیاممو دیدی اینجا کمکت میکنم حتما

اینکه اسپری سالباتامول رو بخر زمان سرفه هر ۴ ساعت براش دوپاف بزن همراه دمیار البته 

اسپری بینی فلوتیکازون جدا بگیر بزن راه نفسشو وا میکنه 

هرگونه موادالرژی زا رو ازش دور کن 

قرص پردنیزولون ۵ میل همیشه تو خونه داشته باش دیدی شبا خرخر میکنه نفسش تنده یکی حل کن تو آب گرم کم بهش بده البته شکمش خالی نباشه حتما

من تهرانم دکتر خوب اینجا زیاده حتما یه ویزیت بیار 

معلمی شغل نیست عشق است

خوندی لایک کن تاپیکو گم نکنم شمام برای شفای من دعا کن ممنون

عزیزم من قوربونت برم ممنون که گفتی انشالله خدا هرچه زودتر بهت سلامتی بده پسرم فعلن خوبه گاهی یهو می گیره نیم ساعت پست هم اون اسپری ها رو آره دارم مصرف می کنم خیلی ممنونم بابت راهنماییت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز