2777
2789

مجردی بم خیلی سخت نمیگرفتن یعنی از پسم برنمیومدن ولی آخرش مادرم همیشه غر زدنشو داشت ولی ازدواج که کردم شوهرم حتی یک ذره سختگیری نمیکنه و کلا تو رفت و آمد و همه چی راحت و آزادم، حالا بعد این همه سال از مامانم رد نیستم، هروقت شب بیرونم مامانم زنگ میزنه میگه حالا چه وقته بیرون رفتنه زشته شوهرت چی فکر میکنه مادرشوهرت چی میگه و کلی غر میزنه، شدم سوژه ی دوستام 😐 قربونش برم همیشه خدا در بند حرف مردم بوده امشبم با دوستام بیرون بودم طبق معمول کلی غر زد، کی دیگه میخواد فکر کنه بزرگ شدم؟ 🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه بابام خیلی سخت بود همش گیر میدادن 

خونه خودم راحتم 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خونه شوهر ازاد نسبتا

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌

من مجرد بودم تا ۱۲ بیرون بودم همیشه مژه مصنوعی داشتم همش آرایشگاه میرفتم الان پولی نمیمونه برا اینکارا

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

وقتی مجرد بودم آزاد بودم ولی ازدواج کردم تا چند سال که تو قفس بودم الانم خیلی آزاد نیستم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

خونه خودم آزادم خونه پدری نه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم