2777
2789
عنوان

میشه بیاین یه راهنمایی میخوام 😶

181 بازدید | 22 پست

۱۸ سالمه و تا الان بابام نزاشته سیبیلامو بزنم خودش گفت هر وقت ۱۸ ساله شد مامانم مشکلی نداره همیشه میگفت سیبیلاتو بگیرم بابام نمیزاشت بعد الان دیگه واقعا خسته شدم میخوام بزنمشون فقط روم نمیشه به مامانم بگم 

لعنت به این خجالتی بودن:/

میشه یه راه حل بدید؟ چجوری بگم بهش؟

نیازنیس بگی..عمل کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباها چجوری تو این چیزا دخالت میکنن🤔من 16 سالم بود صورتم خیلییییی مو داشت، مامانم برداشت صورتمو یهو بابام دید غش کرد از خنده گفت این چرا سیاه سفید شده😂😂😂نگو مامانم خوب اصلاح نکرده بوده، یه جارو برداشته بود یه جا مونده بود😂😂😂

آخه میخوام به مامانم بگم که بعدا بابام گیر داد نگه خودم زدم که بخواد دعوا کنه بگه خودش برام سیبیلامو ...

اگه رابطت بامامانت اوکی هس ..پس بابات حرف بزنه ازت دفاع میکنه وگردن میگیره..یااینکه خیلی راحت بندوبده دست مامانت بگو مامان بیابرام بندبنداز همراه یکم لوسبازی دخملونه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
باباها چجوری تو این چیزا دخالت میکنن🤔من 16 سالم بود صورتم خیلییییی مو داشت، مامانم برداشت صورتمو یه ...

نمیدونم 

کلا خانواده پدریم خیلی به این چیزا گیر میدن 

خوشبحالت حالا منم دیگه باید گیر بدم بهشون نمیخوام با این سیبیلا برم دانشگاههه

اگه رابطت بامامانت اوکی هس ..پس بابات حرف بزنه ازت دفاع میکنه وگردن میگیره..یااینکه خیلی راحت بندوبد ...

آره تقریبا رابطمون خوبه اما روم نمیشه 😶😂

نمیدونم  کلا خانواده پدریم خیلی به این چیزا گیر میدن  خوشبحالت حالا منم دیگه باید گیر بد ...

آره بابا مگه عهد قاجاره، من دختر عمم ابروهاش پیوندی بود، مامانش اجازه نمی‌داد برداره... بعد میگه هرروز دو تا تار مو از وسط ابروهام برمی‌داشتم، تا اینکه وسطش خالی شد😂😂میگه یهو یروز مامانم گفت نگار پیوندت کووو😂😂😂دیگه از اون به بعد گیر نداد بهش