2777
2789
عنوان

گوسفند نوزاد تازه ب دنیا اومده

451 بازدید | 19 پست

سلااااام ی بچه ۸ماهه بشدت ناآرام دارم همش یا گریه میکنه خواب نداره خیلی اذیت میکنه 

ی سوال دارم میشه از گوشت گوسفندی که تازه کشتن موقع ب دنیا اومدن باشه آخه من شنیدم که میگن گوشت نباید بیاد بالای سر نوزاد چیکار کنم با این بچه کمکم کنید خدا خیرتون بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش واضح تر سوالتونو میپرسیدین

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
یعنی چی یعنی گوسفند تا به دنیا اومد گشتنش؟ ازصلا مگه گوشت داره اون بیچاره

فکر کنم میگه گوشت گوسفندی که تازه کشتن و نباید بیارم تو خونه ای که نوزاد دارم😐😂من اینطوری فهمیدم

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

خرافاتی نیاس 

دختر جاریم و پسر بردارمم هم ی روز فقط جیغ داد میکرد چون مریض بودن 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
کاش واضح تر سوالتونو میپرسیدین

میگه واسه نوزاد تازه به دنیا اومده گوسفند قربونی کردیم نوزادم همونجا بوده علت گریه های نوزاد میتونه قربانی کردن گوسفند باشه

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
میگه واسه نوزاد تازه به دنیا اومده گوسفند قربونی کردیم نوزادم همونجا بوده علت گریه های نوزاد میتونه ...

میگن گوشت نپخته نباید بیاد بالای سر نوزاد تازه ب دنیا اومده اونجوری ک من شنیدم