2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آه قلبم،بره گواهی سلامت بگیره تا ارباب گذشت کنه💔

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

گذشته ای نداشتم که بخواد بفهمه چند تا شیطنت بوده که مسئله مهمی نیست اصلا قبول نکن بری گواهی سلامت بگیری خیلی توهین بزرگیه و وقتی یه نفر که هنوز باهاش نرفتی سرزندگیت واسه یه مسئله ای که اصلا مهم نیست و مربوط به گذشتس این کارو میکنه همون بهتر همین الان بره

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
گذشت؟ مگه گذشته ای که اون توش نبوده ربطی هم داره بهش؟

چون اومده خواستگاریم و قراره هفته بعد عقد کنیم میگه ک من نامزدیو بهم نمیزنم 

شغلشم نیرو انتظامیه 

گذشته منم این بود ک با پسری دوست بودم و حرفای +۱۸ زدم ولی خب من ب قران قسم میخورم هیچوقت سر قرار نرفتم

حالا میخواد منو ببره گواهی سلامت بگیرم

این خزبازیاچیه😐کسی ازم گواهی سلامت میخواست بخاطرشکش خودم جدامیشدم

ن چون داخل روستا با یکی حرف زدم فکر میکنه رابطه دارم

منو بگو مادرمو راضی کردم بریم گواهی بگیریم

ن چون داخل روستا با یکی حرف زدم فکر میکنه رابطه دارم منو بگو مادرمو راضی کردم بریم گواهی بگیریم

😏نامزدت میگه؟چ بیشعوره جوابشو نده اون رسماتوهبنه

هرچه دادم به اوحلالش باد
چون اومده خواستگاریم و قراره هفته بعد عقد کنیم میگه ک من نامزدیو بهم نمیزنم  شغلشم نیرو انتظام ...

بعد فکر میکنی این زندگی دوام خواهد داشت؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
چون اومده خواستگاریم و قراره هفته بعد عقد کنیم میگه ک من نامزدیو بهم نمیزنم  شغلشم نیرو انتظام ...

بیخود کرده 

یعنی چی مگه تو کالایی که سلامتت گارانتی بشه

خودش هیچ غلطی نکرده 

کسی که از الان برات خط و نشون میکشه توی زندگی میخاد چیکار کنه

دختر خوب تو ارزشمند تر ازین حرفایی که خودتو به کسی ثابت کنی

گذشته تو ربطی به ایشون نداره

بهتره همین الان به خاطر توهینش از زندگیت کنارش بزاری

..dental stu
نامزدم نیست شوهرمه خداروشکر گذشتع ی چندان ناپاکی نداشتم هرچیم بوده ریز به ریز همرو بهش گفتم اونم همی ...

منم عذاب وجدان داشتم ک بهش دروغ گفتم برای همین بهش گفتم

حالا میگه میخوای فردا زندگیمون اتفاقی نیوفته و هیچی نشه یدفعه حالا بریم گواهی سلامت بگیر