2777
2789
عنوان

باردارشدم😍

298 بازدید | 31 پست

سلام دوستان،چندروز پیش رفتم دکتر و سونو شکم و واژینال انجام داد برام ولی ساک بارداری ندید،فرستاد آزمایش خون که مثبت شدباعدد تیتربتای ۶۰،گفت حامله ای ولی چون عددت پایینه الآن معلوم نبود و برو دوهفته دیگه بیاتا ببینیم اصلا بچه کجاست،حالا ۵روز دیگه باید برم،ولی نگرانم که خارج رحمی باشه یا یه مشکلی باشه،چون عدد پایین بود...این چندروز هم انگار داره کش میاد،لطفا برام دعاکنید که نی نی سالم باشه،یه صلوات بفرستید لطفا🙏واینکه بیاید نظرتون رو بگید و اگه تجربیاتی دارید که الآن به دردم میخوره دراختیارم بذارید

سلام عزیزم

میرفتی دوباره آزمایش میدادی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاله که بارداری سلامتی داشته باشی،. همونقدر که باردار شدن مهمه ، تربیت بچه هم مهمتره، همونقدر که برای بچه مون ذوق داریم و از قبل براش لباس میخریم و وسایلش رو اماده میکنیم ،همونقدر هم مهمه که از قبل با روشهای تربیتی اشنا شده باشیم و وقت و انرژیمون رو بذاریم برای تربیت ی بچه . از اونجایی که ۸۰ درصد شخصیت ادما تو بچگی و تا سن زیر ۸ سالگی شکل میگیره، وظیفه پدر و مادره که تا ۸ سالگی به شدت مراقب رفتارهاشون باشن تا ی ادم سالم تحویل دنیا بدن، دوست خوبم بهت پیشنهاد میدم فایل تربیت کودک از تولد تا ۳ سالگی دکتر هلاکویی رو گوش کنی و نت برداری کنی و بعد تولد بچه تون به کار ببری 

مبارکه عزیزم چند روز بعد پریودیت رفتی سونو؟

ممنون،منظورت ماهه قبل هست که پریود شدم؟یااینکه ازاین ماه که عقب انداختم؟

۴روز از تاریخ اینکه باید پریودمیشدم گذشته بود که رفتم آزمایش دادم

ممنون،منظورت ماهه قبل هست که پریود شدم؟یااینکه ازاین ماه که عقب انداختم؟ ۴روز از تاریخ اینکه باید پ ...

نه آخه میگم شاید زود رفتی که ساک حاملگی ندیده آخه من دو هفته یا سه هفته بعداخرین پریودیم رفتم سونو ازمایش هم ندادم 😂فقط به بی بی چک اعتماد کردم